Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Full Colour Stickers, spandoeken ontwerpen, plakletters laten maken of misschien wel een mooie canvasdoek? Bij Dr Sticker kan het! Dr Sticker is de dokter op het gebied van het plakken en drukken op alles wat je maar kunt bedenken. Stickers voor je MacBook, voor een logo of als briefpapier, mooie canvasdoeken en heel veel andere mogelijkheden kun je van alles laten bedrukken. Ronde stickers, volledig uitgesneden stickers en meer, je bestelt het bij Dr Sticker. 

Bij Dr Sticker kun je zelf ontwerpen en de leukste foto's, teksten en afbeeldingen laten afdrukken. Of je nu stickers nodig hebt voor een bedankje voor een bruiloft of ergens anders voor. Bij Dr Sticker wordt standaard geleverd binnen 5 dagen, sneller is mogelijk, maar op aanvraag. De resolutie van de afbeelding wordt altijd nagekeken door één van de medewerkers zodat je altijd een goed resultaat krijgt.

Leuke stickers en andere producten die je kunt laten bedrukken bestel je online via 24/7 Discount. Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante acties en aanbiedingen en kun jij de leukste producten shoppen met extra korting. Kijk daarom snel of er een kortingscode beschikbaar is en profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting op jouw account.

Korting Dr Sticker

Dr Sticker