Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de webshop van Draagdoek kun je trendy baby- en peuterdraagdoeken plus bijbehorende accessoires vinden. Draagdoel is erin geslaagd een einde te maken aan het tijdperk van uitsluitend de praktische en saaie draagdoek. Stel nu zelf een mooie draagdoek samen, kies je favorite kleur, opdruk en klaar. Je kunt bij Draagdoek kiezen uit eigen designs, maar ook zelf de leukste draagdoeken samenstellen zodat jij er gezellig en hip bijloopt met de kleine. Het is heerlijk om je kleintje altijd dicht tegen je aan te hebben en ook nog eens je handen vrij zodat jij toch verder kunt met de dagelijkse dingen. Vaak worden kinderen er ook rustig van en kun jij er meer van genieten. 

Niet alleen voor mamma's kun je de leukste draagdoeken uitzoeken, maar ook voor de pappa's hebben ze de leukste ontwerpen. Er wordt met pure passie gewerkt aan heerlijke draagdoeken zodat jij heerlijk met je kleine op pad kunt. De kwaliteit en de materialen die worden gebruikt zijn heel goed en je kunt ze shoppen in diverse uitvoeringen. 

Mooie draagdoeken en andere baby-accessoires bestel je snel en gemakkelijk met ledenkorting online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante kortingsacties en shop je altijd met korting. 

Korting Draagdoek

Draagdoek