Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kortingscode Drive Up Services

Je auto parkeren op Schiphol met een kortingscode van Drive U Services. Hoe dat werkt?  Heel eenvoudig. Je gaat naar Drive Up Services en maakt de reservering rond via de button: “Reserveer direct”. Je vult de gegevens in van parkeerdatum, retourdatum, je vluchtgegevens en de service die je wilt. Je kan hier kiezen voor parkeren met Shuttle Parking, waarbij je autosleutels in de kluis bewaard worden of Valet Parking, Valet service vanaf de vertrekhal. Vul vervolgens de gegevens van je auto in en natuurlijk de kortingscode. Met een kortingscode van Drive Up Services heb je zo een aantal euro’s op je boeking te pakken. Meld je gelijk even aan bij 24/7 Discount zodat je ook andere aanbiedingen niet misloopt.

Drive Up Services Schiphol

Bij Drive Up Services Schiphol reserveer je binnen 1 minuut het parkeren van je auto op Schiphol. De parking ligt op slechts 3 minuten rijden van de vertrekhal van Schiphol. Een ideale en veilige plek om je auto te parkeren want de parking is beveiligd met een elektrisch hek met camerabewaking. Er is een bemand kantoor en een kluis voor de sleutels. Het kleine maar persoonlijke team helpt je graag en is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Je auto is in vertrouwde handen. Daar hoef je je dan ook echt geen zorgen over te maken wanneer je op vakantie of op zakenreis bent.

Drive Up Services contact & adres

Drive Up Services is gevestigd in Rozenburg in de Haarlemmermeer. De volledige adresgegevens en het telefoonnummer vind je op de website. Heb je een vraag? Het is heel gemakkelijk om met Drive Up Services in contact te komen door te bellen of te mailen naar info@driveupservices.nl

Shuttlebus & Valet parking Schiphol

Je gaat binnenkort op vakantie of op zakenreis vanaf Schiphol, maar hoe regel je dan gemakkelijk het parkeren van je auto? Dat doe je heel easy met de Drive Up Services van Schiphol. Met Shuttle parkeren rijd je zelf naar de parking en stap je vervolgens over in de shuttlebus. Binnen enkele minuten sta je daarna met al je bagage in de vertrekhal van de luchthaven. Makkelijker kan niet toch? Kies je voor Valet parkeren dan rijd je zelf naar de vertrekhal waarna een chauffeur van Drive Up Services je auto meeneemt en naar de parking rijdt. Ideaal!

Altijd korting met Mijn Account

Maak eenvoudig je account aan bij Drive Up Services en profiteer altijd met korting wanneer je reserveert. Met een eigen account kun je heel gemakkelijk reserveren, zelf je reservering wijzigen, annuleren of je vouchers printen. Ook is het met een account mogelijk al je reserveringen te kunnen inzien. Heel handig en voordelig dus om een account te hebben.

Goedkoop parkeren Schiphol

Met het parkeersysteem van Drive Up Services parkeer je voortaan altijd goedkoop en veilig je auto op Schiphol. Drive Up Services  heeft jarenlang ervaring in services en is hét adres voor gemakkelijk en veilig parkeren. Om schade uit te sluiten wordt er alleen door professionele chauffeurs in je auto gereden om ze naar de parking te brengen. Je auto is zo in vertrouwde handen.

Korting Drive Up Services

Drive Up Services