Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In elk dorp vind je er één en in steden veel meer, drogisterijen, maar toch heb je niet altijd tijd om naar de drogist te gaan en dan is het handig dat je ook jouw drogisterij-artikelen online kunt bestellen. Zo ook bij Drogisthuis waar je diverse producten kunt bestellen op het gebied van afslanken, verzorging, baby, gezondheid, zwangerschap, cosmetica, reizen, zonbescherming, vitaminen, maar ook homeopatische geneesmiddelen en heel veel meer. 

Op Drogisthuis vind je een ruim assortiment waarbij je kunt denken aan shampoo, maandverband, olvarit, mascara, luiers, spenen, schoonmaakmiddelen, gezichtsverzorging en heel veel meer. Ook profiteer je online van goede prijzen bij Drogisthuis en wanneer je orderwaarde hoger is dan € 25,-, dan betaal je geen verzendkosten.

Wil jij niet naar de drogist maar alles lekker thuis ontvangen? Kijk dan eens op 24/7 Discount voor alle online drogisterijen zodat jij gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Bekijk of er een actie is voor bijvoorbeeld Drogisthuis en bestel online via 24/7 Discount met ledenkorting.

Korting Drogisthuis

Drogisthuis