Ducktypen kortingscode februari 2024

7.50% korting
Ducktypen korting

Typecursus Donald Duck online – DuckTypen.nl

http://www.ducktypen.nl/

DuckTypen.nl is een online typecursus waarmee je blind leert typen als verslaggever van de Duckstadkrant. Je leert typen door het spelen van games, leeroefeningen en leerlingen, en krijgt een diploma na het afsluiten van de cursus.

Bezoek Ducktypen met korting
7.50% korting
Ducktypen korting

Typecursus online voor kinderen - DuckTypen.nl

https://www.ducktypen.nl/for-children/

DuckTypen.nl is een kindercursus waarmee je snel en goed blind typen kunt leren. Je speelt games, schrijft artikelen en verslag van de Duckstadkrant met Donald en andere Duckstad figuren.

Bezoek Ducktypen met korting
7.50% korting
Ducktypen korting

Typeles online oefenen – DuckTypen.nl

http://www.ducktypen.nl/online-typeles/oefenen/

De typeles van DuckTypen bestaat uit uitdagende spelletjes voor de cursist en interessante leeroefeningen. Deze leeroefeningen beginnen bij de basis van blind typen en zijn voor iedereen goed uit te voeren, zonder dat enige basiskennis is vereist. Aan het begin van de cursus start de cursist als journalist bij de Duckstadkrant.

Bezoek Ducktypen met korting
7.50% korting
Ducktypen korting

Typecursus informatie voor ouders – DuckTypen.nl

https://www.ducktypen.nl/for-parents/

DuckTypen leert uw kind spelenderwijs blind typen met games, oefeningen en begeleiding. De cursus is geschikt voor kinderen met dyslexie en helpt uw kind snel en efficiënt te leren typen.

Bezoek Ducktypen met korting
7.50% korting
Ducktypen korting

Typecursus kind prijs? DuckTypen prijzen – DuckTypen.nl

https://www.ducktypen.nl/price/

DuckTypen.nl biedt verschillende typecursussen voor kinderen aan, met verschillende prijzen en voortgangen. Vergelijk de prijzen en bestel hier je DuckTypen Typecursus voor kinderen, en profiteer van de dyslexie optie en de gepersonaliseerde Donald Duck.

Bezoek Ducktypen met korting
7.50% korting
Ducktypen korting

Veelgestelde vragen – DuckTypen.nl

https://www.ducktypen.nl/faqs/

DuckTypen.nl is een online typecursus voor kinderen, waar u kunt kiezen uit verschillende dierbaren en niveaus. Op deze pagina vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over de cursus, de bestelling, de account, de diploma en meer.

Bezoek Ducktypen met korting
7.50% korting
Ducktypen korting

Ducktypen

https://www.ducktypen.nl/voordeelscholen/

Ducktypen is een digitale typecursus waar kinderen blind typen leren met Donald Duck en andere personages. Bestel nu en profiteer van speciale kortingen op Ducktypen Basic, Ducktypen Premium, Ducktypen Basic + Donald Duck en Ducktypen Premium + Donald Duck.

Bezoek Ducktypen met korting
7.50% korting
Ducktypen korting

Typecursus op school voor kind – DuckTypen.nl

http://www.ducktypen.nl/for-schools/

DuckTypen is de speciaal ontwikkelde typecursus voor kinderen. Geef uw leerlingen deze leuke typecursus! Vraag een offerte op voor uw school.

Bezoek Ducktypen met korting
7.50% korting
Ducktypen korting

Ducktypen

https://www.ducktypen.nl/order-family/

Je cursus is direct na afrekenen beschikbaar. Dyslexie optie beschikbaar. Cursusniveau aanpasbaar. Voortgang van uw kind online volgen. De licentie is een jaar geldig. Deze cursus is geschikt voor 2 personen. Als Donald Duck abonnee ontvang je automatisch 25% korting na het invoeren van je postcode en huisnummer.

Bezoek Ducktypen met korting
3.50% korting
Duckstadshop korting

Leer - DonaldDuck.nl

https://www.donaldduck.nl/leer/

Er valt van alles te leren op DonaldDuck.nl. Bekijk de Duckipedia, speel DuckTypen, download het spreekbeurt-pakket, of lees 'Lampje weet het wel'.

Bezoek Duckstadshop met korting
3.50% korting
Duckstadshop korting

DuckTypen | Typecursus - De Donald Duck Shop

https://shop.donaldduck.nl/product/ducktypen-typecursus

DuckTypen is een vrolijke en leuke typecursus voor kinderen, waarbij ze op spelenderwijs blind typen leren met Donald Duck en zijn vrienden. Kies uit drie pakketten, met verschillende oefeningen, games en diploma, en profiteer van begeleiding, dyslexie optie en Duckse Duiten.

Bezoek Duckstadshop met korting
3.50% korting
Duckstadshop korting

DuckTypen | Typecursus Premium - De Donald Duck Shop

https://shop.donaldduck.nl/product/ducktypen-typcursus-premium

Ducktypen Premium. Met DuckTypen kruip je in de huid van een echte verslaggever van de Duckstadkrant. Jouw kind leert, samen met Donald Duck, op spelenderwijs blind typen. De oefeningen tijdens de cursus gaan gepaard met games, waardoor typen tot het einde leuk blijft.

Bezoek Duckstadshop met korting
3.50% korting
Duckstadshop korting

DuckTypen - De Donald Duck Shop

https://shop.donaldduck.nl/categorie/ducktypen

DuckTypen. Spelenderwijs blind leren typen met de Donald Duck typecursus. Filters. Sorteren

Bezoek Duckstadshop met korting

DuckTypen type cursus: mijn ervaringen + 10 pluspunten!

https://www.huisvlijt.com/typecursus-ducktypen/

Conclusie over DuckTypen. Ik ben aangenaam verrast door de typecursus DuckTypen! Voor 99,95 leert je kind een vaardigheid aan waar hij of zij de rest van zijn leven plezier van zal hebben. En ik kan het weten, want ik zit deze post ook blind te typen ; ) Praktische informatie. Je kunt eerst gratis een proefles doen.

DuckTypen 2023 | Typecursus Donald Duck | 25% Korting

https://typecursusvergelijker.nl/ducktypen/

Gamend leren met DuckTypen. DuckTypen is opgezet in samenwerking met erkende typedocenten en volgt een beproefde methodiek. De cursus begint met de juiste basishouding tijdens het typen en de kinderen leren eerst losse letters en leestekens blind te vinden.

Ducktypen - Cursus Blind Typen

https://cursusblindtypen.nl/ducktypen/

Ducktypen is een online typecursus waarmee je blind leert typen via de Duckstadkrant, de speelse wijze van Donald Duck. Je krijgt een typediploma na het afronden van de cursus en kunt je oefeningen en spelletjes beheren.

Donald Duck lanceert typecursus ‘DuckTypen’ - Kids en Jongeren ...

https://www.kidsenjongeren.nl/onderwijs/donald-duck-lanceert-typecursus-ducktypen/

Ducktypen is een digitale typecursus waarbij kinderen blind leren typen met tien vingers in Duckstad, het vrolijke stadje van Donald Duck. De cursus is erg leuk, educatief en geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Donald Duck lanceert het initiatief in samenwerking met The Walt Disney Company en erkende typedocenten.

Neem een kijkje in DuckTypen! - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=p7iXBLtW0GM

DuckTypen is de leukste typecursus van Duckstad en omstreken! Neem een kijkje in de wereld van DuckTypen en ontdek waarom DuckTypen nét een tikje leuker is! Kijk ook op www.DuckTypen.nl ...more ...

Leren typen in de Typetuin of met Ducktypen - mamsatwork.nl

https://www.mamsatwork.nl/typetuin-ducktypen/

Een blog over de voordelen en mogelijkheden van leren typen met de Typetuin of Ducktypen, twee online typecursussen voor kinderen. Lees hoe de Typetuin je kind leert omgaan met computer, Ducktypen je spelend leert typen en hoe je munten en vaantjes kunt verdienen.

Ducktypen - Radar

https://radar-forum.avrotros.nl/cursussen-en-opleidingen-f88/ducktypen-t147602.html

Mijn zoon van 8 is nu enkele maanden bezig met de cursus Ducktypen. De proefles was leuk, de eerste lessen ook nog wel maar daarna is de cursus niet meer te volgen. Het tempo ligt voor kinderen te hoog, de teksten die getypt moeten worden vliegen doo...