Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij gek op lezen, luister je graag muziek of kijk je regelmatig een goede en leuke film? Dan is het natuurlijk leuk wanneer je deze gemakkelijk en snel online kunt bestellen en heel snel in huis hebt. Eci.be is de boekenclub waar jij op abonnementsbasis de leukste boeken, films en muziek online kunt bestellen. Je kunt zelf kiezen uit de leukste boeken of je krijgt ieder kwartaal de kwartaalselectie thuisgestuurd. 

Kinderboeken, literatuur, muziek, films, series en meer voor interessante prijzen, dat vind je bij Eci.be. Bekijk de collectie aan boeken en meer en shop direct online via Eci.be. Profiteer van interessante ledenprijzen op de boeken. Ook krijg je met regelmaat leuke extra's aangeboden en kortingen op muziek, film en muziek. 

Ben jij een echte boekenworm, houd jij van lezen of luister en kijk je graag naar mooie muziek en films? Dan is Eci.be echt iets voor jou. Kijk snel of er een leuke actie is voor Eci.be en profiteer van interessante prijzen. Blijf via 24/7 Discount op de hoogte en kijk of je via 24/7 Discount ledenkorting krijgt op jouw bestelling bij Eci.be. 

Korting Eci.be

Eci.be