Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Eisvrij ontwikkelt activiteiten in de vrije tijd van kinderen. Eisvrij wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen door hen op een leuke en spontane manier in contact te brengen met de diversiteit van het leven. Eisvrij is een alternatief voor de buitenschoolse opvang. Kinderen worden uit school opgehaald en weten niet wat ze gaan doen. Met een klein groepje gaat je kind op stap.

Met Eisvrij gaan kinderen leuke uitjes doen na school. In plaats van op school te blijven tot ze door de ouders worden opgehaald gaan ze bijvoorbeeld naar de bakker, de boer, schaatsen, wandelen en nog veel meer. Eisvrij biedt Rotterdamse kinderen vanaf 7 jaar een alternatief voor binnen zitten: Eisvrij uit school! Neem contact op met Eisvrij als je interesse hebt.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van acties en aanbiedingen op gebied van vrije tijd. Kijk of er een leuke actiecode van Eisvrij beschikbaar is zodat je kind met korting met de leukste uitjes mee kan doen. Via 24/7 Discount boek je de leukste uitjes met ledenkorting!

Korting Eisvrij

Eisvrij