Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je wilt je kinderen veilig vervoeren op de fiets wanneer je een tochtje maakt of wanneer je ze naar school brengt. Veiligheid gaat boven alles en daarom heb je ook veilig en betrouwbare fietszitjes nodig. Uitstekend fiets zitjes van goede kwaliteit vind je bij Fiets-zitje.nl. Hier vind je een uitgebreide keuze uit Yepp zitjes in trendy kleuren en goede accessoires.

Bekijk het ruime aanbod in de webshop en zoek het fiets zitje waar jij naar op zoek bent. Wil je een zitje voor op de fiets? Of moet er een gemonteerd worden op de bagagedrager? Er zijn fietszitjes voor alle leeftijd categorieën en gewicht van de kinderen. Voor kinderen boven de 25 kilo zijn er bijvoorbeeld zitjes die je even gemakkelijk op de fiets zet en er zo ook weer af haalt. Naast fietszitjes vind je een ruime keuze aan accessoires zoals fietstassen, kinderhelmen en montage onderdelen.

Ga lekker fietsen met je kinderen voor en achterop je fiets. Gebruik een veilig fietszitje die je koopt bij Fiets-zitje.nl. Kijk of je een kortingscode via 24/7 Discount kunt vinden en shop voordelig online. Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de beste acties en aanbiedingen bij online fietsenwinkels en je profiteert bovendien van ledenkorting.

Korting Fiets-zitje.nl

Fiets-zitje.nl

0.75% korting
Bezoek Fiets-zitje.nl met korting