Finst.com kortingscode juli 2024

12.50% korting

Finst | Cryptocurrency kopen & verkopen tegen de laagste tarieven

https://finst.com/nl

Finst is een veilige crypto exchange waar je 110+ cryptos kunt kopen en verkopen tegen de laagste tarieven. Koop Bitcoin en altcoins bij het beste crypto platform.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Cryptocurrency trading platform | App & Desktop | Finst

https://finst.com/nl/platform

Houd je favoriete cryptocurrencies nauwlettend in de gaten. Maak en beheer je eigen favorietenlijst om je favoriete crypto's te allen tijde in de gaten te houden. Handel in Bitcoin, Ethereum, Ripple, Cardano, Shiba, Dogecoin, Solana en nog veel meer. Begin binnen 5 minuten met investeren.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Tarieven | Finst - Investeer in crypto tegen lage tarieven

https://www.finst.com/nl/fees

Finst biedt 83% lagere transactiekosten dan andere crypto platformen. 0,15% per transactie. Vergelijk transactiekosten met andere exchanges. Geen verborgen kosten.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Finst Help Center

https://help.finst.com/nl/

Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico. Hoe kan ik geld opnemen van mijn account? Biedt Finst staking aan? Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice? Hoe lang duurt het voordat een storting op mijn Finst account is bijgeschreven?

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Wat is Finst? | Finst Help Center

https://help.finst.com/nl/article/wat-is-finst-4b3ixd/

Finst is er om ervoor te zorgen dat je niet langer exorbitante vergoedingen hoeft te betalen voor uw crypto-investeringen. Finst biedt de laagste crypto-transactiekosten in Nederland, waardoor je gemiddeld 82% kunt besparen in vergelijking met andere platforms.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Storten & Opnemen | Finst Help Center

https://help.finst.com/nl/category/storten-opnemen-1sz4aq5/

Hoe kan ik geld op mijn account storten? We ondersteunen momenteel betaalmethoden zoals iDeal, Bancontact en SEPA bankoverschrijving. Om geld op je account te storten, klik je op de knop "Storten/Opnemen" op het handelsplatform en volg je de instructies, afhankelijk van de gewenste betalingsmethode.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Finst | Crypto Bundels - de slimste manier om te investeren in een ...

https://finst.com/nl/bundles

Koop en verkoop Bitcoin, Ethereum en alle meest populaire cryptocurrencies in één klik met Finst crypto Bundels. Diversifieer jouw investeringen met de slimste, makkelijkste en meest betaalbare manier om te investeren in crypto.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Finst

https://app.finst.com/identity/login/email

The European crypto platform with ultra-low fees.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Over Finst | Cryptocurrency beleggingsplatform

https://finst.com/nl/company

Leer overr Finst, het Nederlandse cryptocurrency-platform voor alle beleggers. Ons verhaal, missie, visie, oprichters, leiderschap, beleggers en waarden.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Kan ik beleggen via desktop? | Finst Help Center

https://help.finst.com/nl/article/kan-ik-beleggen-via-desktop-1bfo7li/

Nee. Ja, we hebben een intuïtief, snel en compleet desktopplatform voor je ontwikkeld, zonder dat je een programma hoeft te downloaden. Ga naar ons desktop platform via app.finst.com.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Account openen | Finst Help Center

https://help.finst.com/nl/category/account-openen-1ktu28e/

Je kunt online een gratis account openen bij Finst door hier te klikken. Het openen van een account duurt slechts 5 minuten en kan via onze mobiele app. Nadat je de registratie via de mobiele app hebt doorlopen kan je ook van de desktop versie gebruik maken.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Cryptocurrency assets, prijzen & markt cap | Finst

https://finst.com/nl/assets

Blader door 110+ digitale coins. Cryptovaluta. Koop, verkoop en bewaar Bitcoin, Ethereum, Ripple, Solana, Polygon, Cardano, Shiba, Dogecoin, Avalanche en meer.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Hoe log ik in op mijn account? | Finst Help Center

https://help.finst.com/nl/article/hoe-log-ik-in-op-mijn-account-1kao695/

Om in te loggen op je account op een desktop, klikt je op de "Log in""-knop in de rechterbovenhoek van onze website. Om veiligheidsredenen dien je een QR-code scannen vanaf je gekoppelde smartphone/apparaat.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Finst | Buy & sell crypto with the lowest fees and maximum safety

https://finst.com/en/

Finst is the most secure and transparent cryptocurrency exchange in Europe. Buy & sell Bitcoin and 110+ altcoins easily with the lowest trading fees.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice? - Finst Help Center

https://help.finst.com/nl/article/hoe-kan-ik-contact-opnemen-met-de-klantenservice-1d4hkyz/

Onze klantenservice bestaat uit crypto-experts die bereikbaar zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt contact met ons opnemen door: Live chat. E-mail: [email protected]. Telefoon: +31 (0)2 02 41 71 61. Bijgewerkt op: 08/03/2024.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Wie kan een account openen bij Finst? | Finst Help Center

https://help.finst.com/nl/article/wie-kan-een-account-openen-bij-finst-e69b5h/

Om een Finst-account te openen, dien je een particuliere klant te zijn die ouder is dan 18 jaar. We accepteren personen die woonachtig zijn in de Europese Unie en een Euro bankrekening hebben die wordt aangehouden bij een bank of kredietinstelling in de Europese Unie.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Cryptocurrency trading platform | App & Desktop | Finst

https://finst.com/en/platform

Whether you’re an active trader or a passive investor, our trading platform helps you seize market opportunities in a heartbeat. Explore the most traded coins, winners & losers, overall market performance and browse through your favorite crypto categories.

Bezoek Finst.com met korting
12.50% korting

Finst Help Center

https://help.finst.com/en/

Finst Help Center. How can we help you? Featured & Frequently Read Articles. How to deposit cryptocurrencies to my Finst wallet? How to withdraw (send) cryptocurrencies to an external wallet? Can I withdraw cryptocurrencies from my Finst wallet? How do I verify an external wallet? How to recognize a potential cryptocurrency scam or fraud?

Bezoek Finst.com met korting

Bitcoin in de problemen: Amerikaanse overheid verkoopt 4.000 BTC

https://newsbit.nl/bitcoin-in-de-problemen-amerikaanse-overheid-verkoopt-4-000-btc/

Bitcoin is in de nacht van 26 op 27 juni weer onder de 61.000 dollar gezakt, nadat de Amerikaanse overheid 4.000 BTC naar Coinbase stuurde. Volgens het on-chain analyseplatform Arkham Intelligence ging het om 3.940 Bitcoin voor een totaalbedrag van 240 miljoen dollar.. Wat kan dit betekenen? “Er zijn heel normaal gesproken twee opties”, zo schreef de populaire analist Skew op Twitter.

Finst Reviews en Ervaringen [ juni 2024] - top-X

https://analysenederland.nl/product/finst-review/

Finst is de nieuwste crypto aanbieder van Nederland. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Finst. Zo hanteert Finst maximaal 0,15% handelskosten, hiermee is het de goedkoopste crypto exchange van Nederland.

Oude Bitcoin-wallet uit 2010 ontwaakt na 14 jaar en stuurt 50 BTC naar ...

https://newsbit.nl/oude-bitcoin-wallet-uit-2010-ontwaakt-na-14-jaar-en-stuurt-50-btc-naar-binance/

Volgens gegevens van het onchain-analysebedrijf Lookonchain, behoort deze wallet toe aan een Bitcoin-miner die in juli 2010 50 BTC als mijnbeloning verdiende. Destijds was de mijnbeloning per blok 50 BTC, terwijl deze nu slechts 3.125 BTC bedraagt. Toen de miner de blokbeloning van 50 BTC ontving, handelde Bitcoin tegen een prijs van ongeveer ...

Finst Crypto Review 2024 | Dit Moet Je Weten Over Finst.com

https://www.geld24.nl/finst/

Finst Crypto is een relatief nieuw crypto platform dat sinds januari 2023 actief is in Nederland. Finst heeft al snel een goede reputatie opgebouwd onder Nederlandse crypto investeerders. Inhoudsopgave. Onze Finst review. Aanbod van Finst Crypto. Finst vs Bitvavo. Is Finst Betrouwbaar? Finst kosten. Staking bij Finst. Finst Bonus.

Bitcoin verliest belangrijke steunpunten in de grafiek - Newsbit

https://newsbit.nl/bitcoin-verliest-belangrijke-steunpunten-in-de-grafiek/

Bitcoin staat zwaar onder druk en als gevolg daarvan verloor de koers meer dan 5,5% van zijn waarde over de afgelopen zeven handelsdagen. Op 25 juni werd met de koers van 58.400 dollar het laagste niveau in 6 weken bereikt door Bitcoin. Belangrijke steun gebroken. Tijdens de correctie van de afgelopen dagen, viel Bitcoin ook onder de kostenbasis van korte-termijn investeerders.

Finst Review | Ervaringen, Kosten en aanbod | Crypto brokers

https://www.investeerders.nl/finst/

Finst is opgericht als goedkope en snelle broker voor crypto-beleggingen. Het heeft een groot aanbod cryptocurrencies, en een snel en goedkoop platform om hierin te handelen. Inmiddels staat Finst in de Nederlandse markt vooral bekend omdat je hiermee in crypto-bundels kunt investeren.

Hoe gebruik je Finst? Uitleg voor beginners

https://www.bitcademy.nl/finst-review-en-handleiding/

Finst is een geweldige keuze voor beginners in de wereld van digitale valuta. Het gebruiksvriendelijke platform maakt het eenvoudig voor iedereen om cryptocurrency te kopen en verkopen. Met de ingebouwde wallet kun je zelfs zonder veel voorkennis bitcoins en andere valuta aanschaffen.

FINST.NL - verhoogt je geluksgevoel – Finst.nl

https://finst.nl/

Reizen. Musthave. Huis. Kids. Auto. Op onze website kom je de best geselecteerde producten tegen voor in en om het huis. Producten welke het dagelijks leven vergemakkelijken.

https://newsbit.nl/crypto-trends-memecoins-real-world-assets-en-ai-domineren-de-eerste-helft-van-2024/

Met het einde van de eerste helft van 2024 in zicht, zijn er drie belangrijke trends die de markten stimuleren: memecoins, real world assets (RWA) en kunstmatige intelligentie (AI). Het is vooral opvallend dat memecoins zo sterk presteerden in 2024. Dat geeft aan dat het op dit moment nog ontbreekt aan een echt narratief binnen de crypto-wereld.

Finst review (2024) – mijn ervaringen met dit crypto platform

https://beleggen.info/cryptocurrencies/finst-review

Finst is een nieuwe crypto exchange opgericht in hartje Amsterdam. Je kunt bij Finst via iDEAL geld storten en direct Bitcoins en andere cryptomunten kopen tegen slechts 0,15% aan transactiekosten. Ook interessant is dat je bij Finst kunt beleggen in bundels; je kunt op die manier direct beleggen in een selectie aan cryptomunten.