Flow Magazine kortingscode april 2024

2.00% korting

Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/

Flow is een online en offline magazine dat je helpt om bewuster te leven en te genieten van het slow life. Ontdek tips, verhalen en trainingen over mental health, hobby's, duurzaamheid, reizen en meer.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

FlowMagazine - Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/flowmagazine

Flow Magazine is een online platform dat verhalen deelt over mental health, goed nieuws, DIY, natuur en muziek. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, bestel een kaartje of boek, of ontdek de Flow special met paper goodies.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

Over Flow - Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/over-flow-2

Flow: voor meer dagen zonder haast. Flow is hét mediamerk met antwoorden voor deze tijd: een ode aan bewuster leven, creativiteit en dagen zonder haast. We leven in een enorm hectische wereld waarin alles snel verandert.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/?orderby=date

Flow Magazine. Goed nieuws. Mental health. Levenslessen. Slow life. Everything We Love. Goed nieuws. Levenslessen. Mental health. Samen met partners. Slow life. Nieuws zonder haast: wat is slow nieuws precies? 7 januari 2022. Nieuws zonder haast, voor dagen zonder haast. Slow nieuws is typisch Flow nieuws dat we graag met je delen.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

over-flow - Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/over-flow

Flow Magazine is een online platform voor verhalen van leven en liefde, met aandacht voor mental health, goed nieuws, DIY en films & series. Ontdek de over-flow rubriek met inspirerende tips, oefeningen en ideeën voor een gelukkig bestaan.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

De nieuwe Flow 1 (2023) is er! - Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/slow-life/de-nieuwe-flow-is-er-over-opnieuw-beginnen-vrienden-maken-en-het-geluk-van-minder.html

Een gloednieuwe rubriek… Irene in de nieuwe Flow 1: ‘Ken je ze, de dagen dat het rustig en vredig voelt? De dag waarop ik dit schrijf, is er voor mij zo een. Buiten knispert de kou en schijnt de zon. De poes ligt pluizig en zacht in een perfect opgekruld rolletje op de bank. Ik voel me gezegend door alle mooie verhalen in dit nieuwe nummer.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

Overprikkeling, moestuinieren en intuïtief eten: dit vind je in Flow 4 ...

https://www.flowmagazine.nl/slow-life/do-what-makes-your-heart-bloom-flow-4-ligt-in-de-winkel.html

Flow 4 ligt in de winkel. Een nummer vol levensverhalen en ervaringen. Extra bij dit nummer: een dankbaarheidsdagboek en een poster. General managing editor Maaike Beekers: “In de nieuwe Flow staat een mooi stuk over acteur Charlotte Rampling. Journalist Liddie Austin beschrijft familie­verdriet, depressie, maar ook een rijke acteercarrière en een uitstraling van hier tot Tokio.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

Flow 1 ligt in de winkel: dit staat erin - Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/goed-nieuws/flow-1-ligt-in-de-winkel-dit-staat-erin.html

In Flow nummer 1-2021 vind je onder andere: Je weg vinden in niet-weten: hoe blijf je opgewekt je koers bepalen als de toekomst onzeker is? Over het maken van plannen met een vleugje sprankeling in deze nieuwe tijd. Alleen is ook goed: over al die fijne kanten van in je eentje leven.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

Hier wandel je in speciale 'mentalhealthbossen' en waarom dat goed ...

https://www.flowmagazine.nl/goed-nieuws/mental-health-bossen-en-waarom-dat-goed-nieuws-is.html

Dat de natuur een krachtige invloed heeft op onze psyche, weten we inmiddels. Maar dat er speciale mentalhealthbossen worden aangelegd is (goed) nieuws. De Finse bioloog Adela Pajunen ontwikkelt activiteiten in deze mentalhealthbossen. Ze gelooft dat het gevoel van beschutting in een bos goed is voor het welzijn.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

Niet later maar nu: wat als je stopt met dromen en gewoon springt?

https://www.flowmagazine.nl/mental-health/niet-later-maar-nu-de-dromer-die-doet.html

Veel mensen ­fantaseren over een ander leven, later. Wat gebeurt er als we niet langer ­dromen over die plannen, maar gewoon springen? Martine Bakker, schrijver van het boek Ik durf niets maar doe alles, kan hierover meepraten. Ook zij koesterde diep vanbinnen een groot verlangen, maar voelde de welbekende weerstand om er gehoor aan te geven.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

Hoera! Flow 7 is er! - Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/slow-life/gemaakt-door-flow/hoera-flow-7-is-er.html

Hoera! Flow 7 is er! De nieuwste Flow, nummer 7, ligt in de winkel. Met op de cover een illustratie – met allemaal verschillende quotes – van Elizabeth Olwen. ‘Leve de liefde’ is het thema van Flow 7. Je vindt er verhalen over verwachtingen en hoe het anders kan. De illustratie op de cover is gemaakt door Elizabeth Olwen.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

Flow Abonnementen | Bestel nu met korting

https://abonnement.flowmagazine.nl/bestellen

Flow Abonnementen | Bestel nu met korting. Kies je kortingsperiode. 36 maanden 46% korting 9,73 per nummer 24 maanden 41% korting +0,77 per nummer 12 maanden 38% korting +1,41 per nummer. Na deze periode kan je maandelijks opzeggen. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen annuleren. Je gegevens. Tussenvoegsel. Postcode* Huisnummer* Toevoeging.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

Extra voordelen als Flow-abonnee - Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/abonneevoordelen

Extra voordelen als Flow-abonnee - Flow Magazine. Goed nieuws. Mental health. Levenslessen. Slow life. Extra voordelen als Flow-abonnee. Natuurlijk zijn wij van Flow erg blij met iedereen die Flow leest, maar we zijn in het bijzonder blij met abonnees.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

over mental health, slow life en goed nieuws - Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/flow-nieuwsbrief

Flow magazine. Specials. School of Flow trainingen. Zines maken. Omgaan met stress. Paper Love. Tijd voor jezelf. Goed zoals je bent. Kalmeer je lichaam, kalmeer je geest. Minder moe. Zelfvertrouwen. Nieuwsbrief. Menu. Goed nieuws. Mental health. Levenslessen. Slow life. Flow Nieuwsbrief.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

Op de naalden: 4x YouTube-kanalen over breien - Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/slow-life/op-de-naalden-4x-youtube-kanalen-over-breien.html

Op de naalden: 4x YouTube-kanalen over breien. Als we brei influencers – ja, die bestaan – mogen geloven, is breien niet alleen een hobby maar een levensstijl. Dat blijkt ook weer uit de tig YouTube-kanalen over, jawel, breien. Een handjevol accounts om te volgen. Waar kijk je dan naar, vraag je je misschien af.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

Flow Book for Paper Lovers - Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/slow-life/gemaakt-door-flow/flow-book-for-paper-lovers.html

Van mental health tot goed nieuws. Het nieuwe Flow Book for paper lovers is nu verkrijgbaar! Met meer dan 300 pagina's papier, stationery, stickers en labels om mee aan de slag te gaan.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

reizen - Flow Magazine

https://www.flowmagazine.nl/tag/reizen

Voor het eerst op soloreis: 13 tips. 6 tips om minder gefrustreerd te raken tijdens het forenzen. Je weg vinden in deze nieuwe tijd (3): Günay Uslu vertelt. Een slow stedentrip naar het mooie Maastricht. Waarom reizen met de trein een comeback maakt. Liv deelt bijzondere adressen in de natuur.

Bezoek Flow Magazine met korting
2.00% korting

In Utrecht vind je een indoor speelparadijs voor volwassenen van 6000m2

https://www.flowmagazine.nl/mental-health/in-utrecht-vind-je-een-indoor-speelparadijs-voor-volwassenen-van-6000m2.html

In Utrecht vind je Play-In, een indoor speelparadijs van 6000m2. Niet alleen voor kids, maar óók voor volwassenen. Je kunt niet alleen klauteren in de indoor speeltuin, maar ook springen op trampolines, klimmen op de klimmuur en golfen op de Urban Crazy Minigolf baan. Er is een arcadehal met virtual reality én een spannende escape room.

Bezoek Flow Magazine met korting

Enphase delivers revenue miss amid softened ... - pv-magazine-usa.com

https://pv-magazine-usa.com/2024/04/24/enphase-delivers-revenue-miss-amid-softened-residential-solar-demand/

Image: Enphase Energy. Enphase, a global provider of solar microinverters and distributed battery energy storage, announced its Q1, 2024 earnings, reporting $263.34 million in revenues, or about 5% short of consensus estimates. The company delivered an earnings-per-share of $0.35, or about 10% short of consensus.

You are being redirected...

https://www.animationmagazine.net/2024/04/animated-features-flow-the-most-precious-of-cargoes-added-to-cannes-selection/

Javascript is required. Please enable javascript before you are allowed to see this page.

U.S. Military Aid for Ukraine Could Soon Flow Again

https://www.nytimes.com/2024/04/20/us/politics/weapons-aid-ukraine-military.html

April 20, 2024, 2:07 p.m. ET. Shipments of American weapons could begin flowing to Ukraine again soon after House approval of a long-stalled aid package, U.S. officials say, with goods from the ...

Tesla Stock Price Outlook: BofA Sees 35% Upside After Q1 Earnings Miss

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/tesla-stock-price-outlook-bofa-upgrade-buy-q1-earnings-robotaxi-2024-4

Tesla could follow a 4-part path to 35% stock upside after shaking off earnings worries, BofA says. Matthew Fox. Apr 24, 2024, 9:44 AM PDT. Taylor Hill. Tesla stock could surge 35% after its first ...

HEDGE FLOW Hedge fund borrowing hits five-year peak, Goldman Sachs says ...

https://www.reuters.com/markets/hedge-flow-hedge-fund-borrowing-hits-five-year-peak-goldman-sachs-says-2024-04-22/

Global hedge fund borrowing rose to a five-year high in the week to April 19, a Goldman Sachs note showed, as hedge funds ramped up trading to take advantage of the first sharp dip in U.S. and ...

Express Risks Liquidation If Buyout Deal Can’t Be Reached Soon

https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-04-23/express-could-liquidate-if-buyout-deal-can-t-be-reached-soon

April 23, 2024 at 12:34 PM PDT. Listen. 1:52. Express Inc. said it could be forced to liquidate if the bankrupt clothing retailer can’t complete a proposed buyout relatively quickly. The company ...

Ukraine Aid: Biden Tells Zelenskiy Aid Will Flow Quickly Once Senate ...

https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-04-22/biden-tells-zelenskiy-aid-will-flow-quickly-once-senate-votes

April 22, 2024 at 10:20 AM PDT. US President Joe Biden told his Ukrainian counterpart Volodymyr Zelenskiy that his administration would move quickly to distribute security assistance if the Senate ...

EcoFlow unveils air-to-water heat pump, PV-powered water heater

https://www.pv-magazine.com/2024/04/19/ecoflow-unveils-air-to-water-heat-pump-pv-powered-water-heater/

The EcoFlow PowerHeat Air-to-Water Heat Pump, equipped with R290 refrigerant, is available in 9 kW and 20 kW versions. The system supports one-phase and three-phase connections. The smaller device ...

Flow magazine 4-2024

https://tijdschriftnu.nl/products/flow-magazine-4-2024

Flow magazine 4-2024. Een Flow vol levensverhalen en ervaringen. Je hoeft zelf niet alles door te maken, maar je kunt je er wel over verbazen, ervan leren. In deze editie van Flow magazine verhalen over: Interview met schrijver en psychiater Forugh Karimi. Het Afghanistan uit haar jeugd is er niet meer, wel bleven de verhalen.

EcoFlow unveils air-to-water heat pump, PV-powered water heater

https://pv-magazine-usa.com/2024/04/19/ecoflow-unveils-air-to-water-heat-pump-pv-powered-water-heater/

The EcoFlow PowerHeat Air-to-Water Heat Pump, equipped with R290 refrigerant, is available in 9 kW and 20 kW versions. The system supports one-phase and three-phase connections. The smaller device measures 1,263 mm x 440 mm x 875 mm and weighs 253.5 pounds (115 kg). The larger variant measures 1263 mm x 440 mm x 1375 mm and weighs 297 pounds ...

Festivals '24 update: Glastonbury, Primavera, Flow | IQ Magazine

https://www.iq-mag.net/2024/04/festivals-24-update-glasto-primavera-sound-flo/

Festivals ’24 update: Glastonbury, Primavera, Flow. IQ's latest round-up also includes announcements from Rock in Rio, Pitchfork Music Festival London ... IQ publishes a regular magazine, several annual reports, and a daily news digest, IQ Index. The IQ family also includes ILMC, the live music industry’s top international ...

The latest news about the English edition of Flow Magazine

https://www.flowmagazine.com/flow-magazine/letting-go-of-the-english-edition-of-flow.html

The latest news about the English edition of Flow Magazine. For years we’ve been making our English-language issues with a wonderful team in the Netherlands. But producing the English edition of Flow and distributing it worldwide is no longer achievable for us right now.

We have new (and better) subscriptions! - Flow Magazine - en

https://www.flowmagazine.com/flow-magazine/made-by-flow/we-have-new-and-better-subscriptions.html

You can contact us here. You can order the new subscriptions in our shop. Good news: our international subscriptions have undergone an update and we are excited to tell you that they are much cheaper than before. Now you can get Flow all over the world for the best price possible.

Flow (tijdschrift) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Flow_(tijdschrift)

Flow is een tijdschrift dat verschijnt in Nederland en België. Het blad verschijnt sinds 2009 achtmaal per jaar en wordt uitgegeven door Sanoma. De naam is een verwijzing naar 'onthaasting'. [1] Het tijdschrift geeft extra aandacht aan papier. De vier katernen zijn elk op een andere papiersoort gedrukt.

Flow - Magazine for Paper Lovers

https://www.flowmagazine.com/

Flow Magazine is a bimonthly publication that celebrates the joy of living slowly and mindfully. It features stories, interviews and illustrations about paper, art, nature, philosophy and more.

Flow magazine

https://tijdschriftnu.nl/pages/flow-magazine

Flow is een maandblad dat inspiratie biedt voor een leven vol creativiteit, bewustzijn en rust. Ontdek de nieuwste en speciale edities, producten en acties van Flow op deze webshop.

Flow Magazine NL - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/flowmagazine/

Flow Magazine NL. 133.882 vind-ik-leuks · 254 personen praten hierover. 🐌 Flow. Een ode aan bewuster leven, creativiteit en dagen zonder haast. 🌿 Jouw...

About Flow - Flow Magazine - en

https://www.flowmagazine.com/flow

Flow is a magazine about positive psychology, creativity and self development, with a gift and different types of paper in each issue. Follow Flow on social media for stories, images and videos of paper and crafting.

Tesla’s earnings plunge, but the company promises cheaper car model ...

https://www.cnn.com/2024/04/23/business/tesla-report-earnings-result/index.html

Tesla reported its first quarter adjusted earnings plunged 48%, falling short of lowered Wall Street forecasts, but it assured investors that it plans to move ahead with a cheaper model due out ...