Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Foto Klein heeft een zeer uitgebreide webwinkel met producten in alle denkbare categorieën. Van televisie tot aan camera's, van e-readers tot aan het bestellen van foto's, je doet het via Foto Klein. Bij Foto Klein vind je een ruim assortiment en kun je flink besparen op jouw bestelling. Hoe? Wanneer je het laat bezorgen bij jou tuis betaal je meer dan wanneer je het ophaalt in de winkel, en dat kan al snel oplopen tot flinke bedragen. Uiteraard kun je wel online bestellen en kun je het afhalen in de winkel, vaak nog dezelfde dag als het op voorraad is. 

Televisies, foto's, videocamera's, fotocamera's, MP3-spelers, tablets, e-readers en heel veel andere producten bestel je gemakkelijk en snel online via Foto Klein en wanneer je het ophaalt in de winkel krijg je vaak nog advies over gebruik en dergelijke. Ook kun je bij Foto Klein terecht voor opslagmedia, laptops, kabels en bescherming voor laptops, telefoons en tablets, kortom, je vindt er alles. 

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie of alleen foto's wilt bestellen, je doet het via 24/7 Discount. Via 24/7 Discount profiteer je namelijk altijd van ledenkorting op jouw account, maar blijf je ook op de hoogte van leuke aanbiedingen en acties van diverse partijen. Kijk snel online of er een actie online staat voor Foto Klein en bestel direct online. 

Korting Foto Klein

Foto Klein