Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op de website van Franklin kun je als zakelijke of particuliere klant de mooiste beeld & geluidsapparatuur vinden. Franklin heeft als online prijsvechter een hoge servicegraad en is een top aanbieder voor al je elektronica producten. In de webshop kun je snel populiare producten vinden en er is veel product informatie beschikbaar. Verder kun zijn er duidelijke afbeeldingen en kun je veel specificaties lezen.

Bij Franklin kun je terecht voor producten op het gebied van beeld, geluid, projectie, bevestigingen, AV-oplossingen en nog meer elektronica zoals microfoons, 3D Brillen en signaalversterkers. Kortom, bij Franklin vind je allerlei producten voor het beste beeld en geluid. Prachtige televisies (LED, Curved, Ambilight) van merken als Sony, Philips en meer. Het is bij Franklin mogelijk om in te ruilen en je krijgt altijd installatie thuis. 

Al jouw aankopen online doe je altijd via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op jouw account en blijf je op de hoogte van leuke aanbiedingen en acties. Kijk snel of er een actiecode is voor Franklin en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Korting Franklin

Franklin