Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De mooiste vakantiewoningen in Italië vind je bij Fundadore. Bij Fundadore vind je een groot aanbod aan mooie vakantiewoningen, romantische plekken, leuke hotels en zelf leuke slaapplekken bij wijngaarden, lieve bed&breakfasts en meer. Ontdek Italië op jouw tempo door het huren van een auto en kies via Fundadore voor de leukste locaties. Bij Fundadore begin je aan een goede reis. Laat je inspireren door de enorme hoeveelheid informatie op de website en boek je vakantie extra voordelig online!

Sicilië, Toscane, mooie steden als Rome, Florence, Venetië en niet te vergeten de prachtige meren zoals het Comomeer in Italië zijn erg favoriet en terecht: het zijn prachtige gebieden waar zoveel te zien en te doen is. Boek jouw vakantie via Fundadore en kies voor een autovakantie, een flydrive of kies alleen een vakantiewoningen waar je bijvoorbeeld 2 weken verblijft. Geniet van mooie cultuur en heerlijk eten in Italië.

Wil jij op de hoogte blijven van leuke acties van diverse vakantieaanbieders? Kijk dan bij 24/7 Discount, want hier vind je met regelmaat de leukste aanbiedingen. Kijk snel of er een kortingscode, vroegboekkorting of lastminute aanbiedingen zijn voor Fundadore en profiteer van ledenkorting op jouw account.

Korting Fundadore

Fundadore

1.75% korting
Bezoek Fundadore met korting