Gassan kortingscode april 2024

3.00% korting
Gassan korting

HOUSE of GASSAN: diamanten, juwelen en horloges

https://www.gassan.com/

Bij HOUSE of GASSAN vindt u een ruim assortiment aan edelstenen, sieraden en luxe horloges. Ontdek onze GASSAN merken, onze nieuwe concepten en boek een tour in onze diamantenfabriek.

Bezoek Gassan met korting
3.00% korting
Gassan korting

Jeweler GASSAN Diamonds Amsterdam: diamonds, jewelery and watches

https://www.gassan.com/en

GASSAN stands for diamonds, jewelry and luxury watches. The GASSAN brand represents craftsmanship, proven quality and reliability for more than 75 years and is a one hundred percent family business. Trustpilot

Bezoek Gassan met korting
3.00% korting
Gassan korting

GASSAN watches: design horloges – GASSAN

https://www.gassan.com/nl/gassan-watches

GASSAN Watches is een horlogemerk dat klassieke en sportieve horloges voor heren en dames verkoopt. Bij GASSAN kunt u online bestellen, gratis bezorging en retourneren, en 2 jaar garantie krijgen.

Bezoek Gassan met korting
3.00% korting
Gassan korting

Horloge kopen? Ontdek de luxe collectie van GASSAN

https://www.gassan.com/nl/horloges

Ontdek luxe horloges voor zowel mannen als vrouwen bij GASSAN. Kies uit toonaangevende horloge merken, zoals Rolex, Chopard, OMEGA en TAG Heuer. Wilt u meer weten over een van onze horloges of ze in het echt bewonderen? Dan kunt u altijd bellen, mailen of een afspraak maken in een van onze Boutiques in Amsterdam of Rotterdam.

Bezoek Gassan met korting
3.00% korting
Gassan korting

Pre-owned & vintage horloges - GASSAN in Amsterdam

https://www.gassan.com/nl/pre-owned-horloges

De GASSAN pre-owned collectie bevat unieke pre-owned horloges, van jong gedragen tot aan vintage verzamelstukken van exclusieve merken als Rolex, Audemars Piguet, Patek Philippe en Cartier. De horloges worden geselecteerd op kwaliteit en zijn volledig authentiek.

Bezoek Gassan met korting
3.00% korting
Gassan korting

about GASSAN | GASSAN

https://www.gassan.com/en/about-gassan

GASSAN is the official dealer of more than 20 of the world's most prestigious jewelery brands and more than 60 of the world's most exclusive watch brands. These different brands are sold in the GASSAN stores. GASSAN is also very proud to present the 'more than brilliant' cut, GASSAN 121 and the ultimate 'mix and match jewelry', Choices by DL.

Bezoek Gassan met korting

Dit is de diamant-dynastie achter familiebedrijf Gassan Diamonds

https://www.volkskrant.nl/volkskrant-magazine/dit-is-de-diamant-dynastie-achter-familiebedrijf-gassan-diamonds~b76a24ea/

Het familiebedrijf Gassan – diamantairs en juweliers – wordt bestierd door Benno Leeser, de ongekroonde diamantkoning van Nederland, voor wie de opvolgers in het bedrijf al klaarstaan. Een portret van een diamantdynastie waar zakendoen en vertrouwen hand in hand gaan.

GASSAN breidt uit naar Rotterdam en Eindhoven

https://ondernemers.fgz.nl/gassan-breidt-uit-naar-rotterdam-en-eindhoven/

9 november 2023. Eén van de oudste diamantairs van Nederland, GASSAN, opent – na Amsterdam en Schiphol – nu ook officieel de deuren van een nieuwe vestiging aan de Meent in Rotterdam. Begin 2024 volgt een splinternieuwe winkel aan de Rechtestraat in Eindhoven. De uitbreidingen maken onderdeel uit van de nieuwe strategie van de in 1945.

Deze merken en primeurs laat GASSAN zien op MASTERS EXPO

https://mastersexpo.com/gassan-masters/

Exposant sinds den beginnen GASSAN maakt zich op voor deze editie en brengt weer prachtige juwelen- en horlogemerken met zich mee. MASTERS licht een paar merken uit, waaronder een aantal gloednieuwe merken die voor het eerst op de beursvloer te zien zullen zijn. Tekst: Patrick Stoffer Beeld: GASSAN. GASSAN pre-owned

Schiphol | GASSAN Watches & Jewellery - Het ideale cadeau

https://www.schiphol.nl/nl/op-schiphol/shoppen/winkels/gassan-watches-and-jewellery/

Bij 'a Jewellery wardrobe in a box' van Choices by DL mix en match je gouden sieraden en edelstenen in de stijl die je wilt. Of je nu kiest voor klassiek verfijnd of eigentijds modern: vakmanschap en voortreffelijke kwaliteit staan altijd voorop. Zo vind je bij GASSAN altijd het ideale cadeau, voor jezelf of je geliefde(n).

Gassan Diamonds - Rondleiding | Amsterdam

https://amsterdam.org/nl/rondleiding/9271/gassan-diamonds.html

Beleef de betovering van diamanten bij Gassan Diamonds, één van de meest prestigieuze diamantslijperijen in het hart van Amsterdam. Deze historische locatie biedt een uniek inzicht in de wereld van diamantbewerking en -handel. Wat kun je verwachten bij Gassan ...

Over ons | GASSAN Schiphol: diamanten, juwelen en horloges

https://gassanschiphol.nl/diamanten-juwelen-en-luxe-horloges-bij-gassan-schiphol/over-ons/

GASSAN Schiphol is een familiebedrijf dat sinds 1967 diamanten, juwelen en luxe horloges aanbiedt op de Luchthaven. Het merk GASSAN staat voor handwerk, kwaliteit, betrouwbaarheid en service, en heeft diverse prijzen gewonnen voor gastvrijheid en service.

Gassan - joodsamsterdam

https://www.joodsamsterdam.nl/gassan/

Plaquette 1e steen en borstbeeld Samuel Gassan. © joodsamsterdam.nl. Dat de Tweede Wereldoorlog desastreus is geweest voor Joods Nederland in het algemeen en Joods Amsterdam in het bijzonder is alom bekend. Dat geldt niet alleen de Joodse cultuur maar ook de Joodse ondernemers.

Home | GASSAN Schiphol: diamanten, juwelen en horloges

https://gassanschiphol.com/

GASSAN biedt een briljante kijk in de wereld van diamanten, juwelen en luxe horloges en is een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar staat voor vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid.

GASSAN Diamonds - I amsterdam

https://www.iamsterdam.com/uit/agenda/attracties-en-bezienswaardigheden/attracties/gassan-diamonds

Bij GASSAN Diamonds kun je een gratis tour maken over de geschiedenis en het vakmanschap van de diamantslijpers in Amsterdam. Je kunt ook zelf een juweel samenstellen of een van de luxe horloges kopen.

Gassan Diamonds | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/gassan-diamonds-b-v-

GASSAN Diamonds, van oudsher een familiebedrijf, is gevestigd in de oude stoom diamantslijperij in het historische centrum van Amsterdam. Het bedrijf houdt zich bezig met het slijpen van diamant, de groothandel en de detailhandel van losse en gezette diamanten, diamanten- en gouden juwelen en horloges. GASSAN Diamonds neemt een vooruitstrevende ...

Gassan Diamonds: van 1,5 miljoen naar 150 miljoen euro omzet

https://www.deondernemer.nl/actueel/gassan-diamonds-van-1-5-miljoen-naar-150-miljoen-euro-omzet~f527f9f

Gassan Diamonds: van 1,5 miljoen naar 150 miljoen euro omzet. Hoe perfecter geslepen, hoe kostbaarder de diamant. De slijpers van familiebedrijf Gassan Diamonds weten dat al 72 jaar. Vooral het verkooppunt op Schiphol draait goed; wachtend op een overstap nemen mensen de tijd, schrijft de Volkskrant. Lees verder onder de advertentie.

GASSAN Diamonds - I amsterdam

https://www.iamsterdam.com/en/whats-on/calendar/attractions-and-sights/attractions/gassan-diamonds

Delve into the exciting world of diamond cutting and see every step of the process first-hand at GASSAN Diamonds, where four centuries of craftsmanship and tradition are brought to life. Gassan will add extra festive sparkle to your visit this holiday season.

GASSAN Diamonds | I amsterdam

https://www.iamsterdam.com/en/see-and-do/shopping-and-markets/gassan-diamonds

Updated 16 May 2023 at 07:47. GASSAN has played a pivotal role in Amsterdam’s diamond history. At GASSAN Diamonds visitors can view the diamond polishers at their craft, while multilingual guides explain how to turn rough diamonds into dazzling brilliants.

GASSAN Schiphol: diamanten, juwelen en horloges

https://gassanschiphol.nl/

GASSAN Schiphol is een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar diamanten, juwelen en luxe horloges aanbiedt op taxfree prijsniveau. U kunt er ook diverse services krijgen, zoals het verwisselen van een horlogebatterij, het schoonmaken van uw juwelen en het zetten van uw diamant in 18K gouden zettingen.

Gassan Diamonds - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gassan_Diamonds

GASSAN Diamonds is een Nederlandse diamant- en juwelenhandel in Amsterdam. Het bedrijf verkocht in 2005 diamanten en andere voorwerpen ter waarde van ongeveer honderd miljoen euro.

Gassan minder bezig met Aziatische toerist: diamantair zet in op ...

https://www.telegraaf.nl/financieel/1915243682/gassan-minder-bezig-met-aziatische-toerist-diamantair-zet-in-op-rotterdam-en-eindhoven

Henrico Pit. 08 nov. 2023 in Financieel. Amsterdam - Diamantair Gassan wil minder afhankelijk zijn van Aziatische toeristen. Daarom zet het in 1945 opgerichte familiebedrijf extra in op winkels ...