Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je op zoek bent naar een cover, etui, sleeve, hoes, leeslamp of oplader, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Gecko Covers vind je betaalbare design covers voor je smartphone en tablet. Het assortiment is uniek en heel uitgebreid.

Bekijk de eigentijdse ontwerpen in de collectie van Gecko Covers. Omdat het oog natuurlijk ook wat wil, wordt bescherming van je telefoon, E-reader of tablet gecombineerd met functionele ontwerpen in mooie kleuren. Selecteer het apparaat waarvoor jij een hoesje nodig hebt en bestel vandaag nog. Gecko Covers is winnaar 2015 van de Thuiswinkel Awards en Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Blijf via 24/7 Discount op de hoogte van de beste aanbiedingen en acties voor accessoires voor je telefoon of tablet. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van nieuwe collecties, en kortingsacties. Kijk snel of er voor Gecko Covers ook een actie beschikbaar is en bestel een mooie cover. Bestel snel en makkelijk online jouw telefoonaccessoires via 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting.

Korting Gecko Covers

Gecko Covers