Godrive.nu kortingscode april 2024

€ 21,00 korting

Godrive | Nummer #1 in Flexibele Auto Abonnementen

https://www.godrive.nu/

Godrive is het nieuwe, alles-in-een, betaalbare alternatief voor het rijden van een auto. Geen grote investering, gewoon een gemakkelijk en flexibel abonnement voor een eerlijk, vast bedrag per maand. Zonder verborgen kosten. Het enige wat jij doet is tanken of opladen! 4.8 op Trustpilot. Bekijk ons aanbod.

Bezoek Godrive.nu met korting
€ 21,00 korting

Godrive | Nummer #1 in Flexibele Auto Abonnementen

https://www.godrive.nu/en

Godrive is the new, all-in-one and affordable alternative to car ownership. No need for huge investments and complicated contracts. Straightforward, flexible and transparent, for a fixed monthly fee, and a guarantee there are no hidden costs.

Bezoek Godrive.nu met korting
€ 21,00 korting

Flexibel auto abonnement | Godrive.nu

https://www.godrive.nu/altijd-flexibel-met-godrivenu

Bij godrive.nu willen we je graag flexibiliteit en vrijheid bieden. Je kunt bij ons kiezen tussen looptijden van 12 tot 60 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager je abonnementsbedrag zal zijn. Kom je onverhoopt in de problemen (bijvoorbeeld een ontslag) dan denken we altijd met je mee.

Bezoek Godrive.nu met korting

godrive.nu - jouw auto abonnement Reviews - Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/godrive.nu?page=5

Kun je je vinden in de 4-sterrenscore van godrive.nu - jouw auto abonnement? Bekijk wat 84 anderen hebben geschreven en deel je eigen ervaring. | Bekijk 81-81 van de 81 reviews

Godrive reviews & ervaringen - Februari 2024 - NederlandReview

https://nederlandreview.nl/autoverhuur/godrive-ervaringen-beoordelingen-reviews

Godrive.nu is een nieuw, flexibel alternatief voor het (private) leasen van een auto of er zelf een aanschaffen. Het platform stelt het mogelijk te maken om zonder zorgen te rijden. Dit doe je middels een flexibel auto abonnement. Het concept wordt omschreven als een betaalbare alternatieve methode om in een auto te kunnen rijden.

Godrive.nu aanbieding - Godrive.nu korting - Godrive.nu actie - EuroClix

https://www.euroclix.nl/aanbieders/godrivenu

Godrive.nu is het adres als je op zoek bent naar een flexibel auto-abonnement voor jong gebruikte auto’s. Kies voor een zakelijk of particulier all-in private lease-abonnement zonder BKR registratie. Je hoeft je dus alleen nog maar druk te maken over tanken of opladen, met keuze uit meer dan 600 verschillende modellen.

Auto-abonnementendienst Godrive haalt 4 miljoen op

https://mtsprout.nl/nieuws/nieuws-startups-scaleups/godrive-yesqar-4-miljoen

Foto: GoDrive.nu. Geschreven door: Tim Jansen. 16 november 2022 3,5 minuten. 1. Auto-abonnementendienst Godrive haalt 4 miljoen op. Autofinancierder Yesqar verstrekt een financiering van 4 miljoen euro aan Godrive.nu. De startup van Sjors Hemmen, Anne Lijzenga en Jeffrey Peters biedt auto-abonnementen voor jong gebruikte auto’s.

Reviews en ervaringen over Godrive.nu in 2024

https://www.realreviews.nl/dienstverlening/godrive-nu/

Godrive.nu is een baanbrekend bedrijf in de auto-industrie en biedt een uitgebreid en betaalbaar alternatief voor autobezit. Het innovatieve bedrijf biedt een selectie auto’s van merken als Volkswagen, Peugeot, Renault, Audi en Citroën.

Xlab neemt belang in godrive.nu - Aftersales Magazine

https://aftersalesmagazine.nl/nieuws/leasing/xlab-neemt-belang-in-godrive-nu/

Softwarebedrijf Xlab heeft een minderheidsbelang genomen in de startup godrive.nu, die auto-abonnementen aanbiedt voor jong gebruikte auto’s. Het gaat om een investering van 500.000 euro, een aandelenemissie en een lening.

Godrive.nu vindt in IT-bedrijf nieuwe aandeelhouder

https://www.automotive-online.nl/management/2023/12/07/godrive-nu-vindt-in-it-bedrijf-nieuwe-aandeelhouder/

Xlab is met 500 duizend euro, een emissie van aandelen en een lening, toegetreden tot het team van Godrive.nu. Godrive.nu heeft softwarebedrijf Xlab aangetrokken als minderheidsaandeelhouder. Dat meldt de startup, die auto-abonnementen voor jong gebruikte auto's aanbiedt, vandaag. Xlab is een IT-bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe digitale omgevingen.

GoDrive Review | ThissenAutos

https://thissenautos.nl/auto-abonnement/godrive-review/

In deze uitgebreide GoDrive review duiken we in het aanbod auto abonnementen GoDrive.nu. Hier vind je mijn beoordeling van GoDrive, een bedrijf dat flexibiliteit en gemak biedt voor automobilisten die auto bezit via een abonnement overwegen. Veel Merken. Binnen 14 Dagen Rijden. Alles-in-1. Merken:

De goedkoopste auto-abonnementen - AutoScout24

https://www.autoscout24.nl/informeren/advies/auto-abonnement/de-goedkoopste-auto-abonnementen/

Bij Godrive.nu kun je namelijk een abonnement nemen op een gebruikte Citroën C1 vanaf 299 euro per maand. In dat geval zijn alle vaste autokosten inbegrepen, je hoeft alleen nog maar te betalen voor het gebruik van de auto, zoals de kosten voor het wassen, tanken en parkeren. Bij Godrive.nu krijg je verder 750 vrije kilometers per maand.

Godrive.nu - Jouw alles-in-een auto abonnement | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/godrivenu

Godrive.nu is een flexibele oplossing voor een veranderende wereld met het alles-in-een auto abonnement. Met ons unieke alles-in-een, flexibele abonnement is godrive.nu hét alternatief voor het...

godrive.nu - jouw auto abonnement Reviews | Read Customer Service ...

https://www.trustpilot.com/review/godrive.nu

Godrive.nu is het alles-in-een, betaalbare alternatief voor het rijden van een auto. Dankzij het unieke auto abonnement heb je geen grote investering nodig om een auto te kopen. Je hebt gewoon een gemakkelijk abonnement voor een eerlijk, vast bedrag per maand. Net zoals je muziek, je favoriete series en boodschappen.

godrive.nu - Jouw auto abonnement | Weesp - Facebook

https://www.facebook.com/godrivenu/

godrive.nu - Jouw auto abonnement, Weesp. 129 likes · 7 talking about this · 102 were here. godrive.nu. Gewoon een gemakkelijk auto abonnement voor een...

Godrive.nu ervaringen? Bekijk 73 reviews op Autonomer.nl

https://www.autonomer.nl/auto-abonnement/godrive-nu/

4.8 ( 73 reviews) Godrive.nu is een alternatief voor private lease. Geen grote investering, gewoon een gemakkelijk en flexibel abonnement voor een eerlijk, vast bedrag per maand. Zonder verborgen kosten. Bekijk aanbod. Flexibele abonnementen. Geen BKR registratie. Gratis thuisbezorgd.

godrive.nu: ervaringen, prijzen & alternatief 2024 - carsubscriptions nl nl

https://carsubscriptions.org/nl-nl/godrive-nu/

Godrive.nu is een relatief recente toevoeging aan de Nederlandse markt voor autoabonnementen. Het bedrijf, dat van origine Nederlands is, heeft auto’s van grote namen als Audi, BMW en Ford. Over godrive.nu. Hoe het werkt. Kosten en vergoedingen. Merken en modellen. Opzeggingstermijnen. Wat is er speciaal aan godrive.nu? Videos. Sociale media.

godrive.nu - jouw auto abonnement Reviews - Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/godrive.nu

Godrive.nu is het alles-in-een, betaalbare alternatief voor het rijden van een auto. Dankzij het unieke auto abonnement heb je geen grote investering nodig om een auto te kopen. Je hebt gewoon een gemakkelijk abonnement voor een eerlijk, vast bedrag per maand. Net zoals je muziek, je favoriete series en boodschappen.

Anne Lijzenga - Partner - Godrive.nu - Jouw alles-in-een auto ...

https://nl.linkedin.com/in/anne-lijzenga-a95405a6

Godrive.nu - Jouw alles-in-een auto abonnement. jan. 2022 - heden1 jaar 9 maanden. Weesp, Noord-Holland, Nederland. Eigenaar. Autobedrijf M. Lijzenga Damwâld Friesland. jun. 2010 - heden13 jaar 4...