Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb je alweer last van lentekriebels en ben je druk in je tuin bezig? Je hebt het liefst gelijk een mooie grasmat in je tuin. Dat is mogelijk via de Graszodenwinkel. Hier bestel je eenvoudig online top kwaliteit graszoden met kwaliteitsgarantie.

De graszoden die je bij Graszodenwinkel bestelt worden gedurende een jaar lang gekweekt op de hoge zandgronden van Drenthe en op de Veluwe. Dit levert sterk gras dat gelijk goed groeit in je tuin. Naast graszoden bestel je in de webshop ook allerlei benodigdheden voor uw gazon. Denk hierbij aan tuinaarde, bemesting, anti mollengaas en kantopsluiting. Op de website lees je precies hoe je je gazon moet onderhouden en verzorgen. Met de Graszodenwinkel is het gras bij jou altijd groener dan bij de buren!

Blijf ook op de hoogte van kortingen en aanbiedingen van online tuinwinkels. Denk aan gratis verzending of 2 voor de prijs van 1. Bestel eenvoudig je tuinartikelen en grasmatten met ledenkorting via 24/7 Discount. Kijk of er misschien een actuele kortingscode van Graszodenwinkel tussen staat die je kunt gebruiken.

Korting Graszodenwinkel

Graszodenwinkel