Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je oude mobiele telefoon of gsm verkopen doe je bij Gsmloket.  Bij Gsmloket kun je online je gebruikte mobiele telefoon, tablet of iPod verkopen. In enkele simpele stappen, bepaal je zelf de waarde van het product en kan je het direct aanmelden. De verzending is voor de consument gratis en na ontvangst wordt het bedrag binnen 24 uur overgemaakt op je rekening. GSMLoket.nl is een concept van Ecowave BV en deze is erkend door de overheid.

Ga eens kijken op de website en zie hoe het werkt. Je meldt één of meerdere producten aan, je verzend gratis je product, en het geld wordt overgemaakt. Heel simpel dus! Om te bepalen hoeveel je telefoon of tablet waard is, vul je het merk en type in. Je krijgt de waarde van het toestel en dus de prijs om het te kunnen verkopen. Via GSMloket is het heel gemakkelijk om je oude toestellen te verkopen. Dat is altijd beter dan weggooien.

Wil je ook op de hoogte blijven van online acties in telefoon- en tabletwinkels? Ga naar 24/7 Discount en bekijk de lijst met kortingscodes. Kijk of er een aanbieding van Gsmloket.nl tussen staat die je kunt gebruiken. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien van ledenkorting in online telefoonwinkels.

Korting Gsmloket

Gsmloket

€ 0.50 korting
Bezoek Gsmloket met korting