Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Gummil.nl haal je alles in huis voor een waterdicht resultaat op vrijwel alle materialen. Gummil is namelijk goed voor de meest uiteenlopende klussen in en om het huis zoals dakgootreparaties, renovatie van platte daken, waterdichting in de badkamer en douche, kelderafdichting en toepassingen op onder anderen beton, metaal en hout.

Bekijk de toepassingen en mogelijkheden van Gummil vloeibaar rubber. Vind in de webshop de voordeelpakketten en de Gummil hulpmiddelen. Wil je je badkamer waterdicht maken of je dakgoot repareren? Gummil.nl helpt je hierbij. Bij alle producten staat een duidelijke beschrijving en foto van het product. Betaal eenvoudig en snel en je hebt je artikelen snel in huis. Dat is een waterdichte afspraak van Gummil.nl.


Wanneer je met voordeel online wilt shoppen dan doe je dat via 24/7 Discount. Hier vind je tal van kortingscodes en online acties voor wonen en klussen in en om het huis. Kijk voor een actuele kortingscode van Gummil.nl en profiteer ook van korting. Laat geen korting meer liggen door voortaan te shoppen via 24/7 Discount en profiteer van alle voordelen.

Korting Gummil.nl

Gummil.nl