Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kortingscode Hartog

Hartog is al vanaf 1950  gespecialiseerd in krachtvoer voor dieren. Hartog levert ruwvoeders die gebaseerd zijn op luzerne en gras, hiermee blijven paarden, rundvee, geiten en pluimvee in goede conditie. Hartog levert het beste voer dat aan alle strenge eisen moet voldoen bij het produceren en bij het transporteren. Wanneer je nu bestelt in de webshop ontvang je automatisch een kortingscode voor 10% korting op je bestelling. Deze kortingscode is geldig zolang de voorraad strekt. Wanneer je de kortingscode hebt gemist, meld je je gewoon aan bij 24/7 Discount omdat je via 24/7 Discount altijd profiteert van voordeel op je online bestelling. Je mist nooit meer een leuke actie of aanbieding, zoals gratis verzending, en je spaart direct voor ledenkorting in je account.

Verzendkosten Hartog

Het kopen van ruwvoer of krachtvoer bij Hartog gaat meestal met grote bestellingen, soms pallets, tegelijk. Bij bestellingen van 1 tot en met 5 producten betaal je € 4,99 per product verzendkosten, maar vanaf bijvoorbeeld 2 pallets betaal je geen verzendkosten. Ook voor accessoires zoals voerboxen, voornetten of scheppen betaal je geen verzendkosten bij en bestelling vanaf 3 producten. Kijk bij de verzendinformatie hoeveel verzendkosten je betaalt bij je bestelling omdat dit bij elke bestelling dus weer anders kan zijn. En ga ook even op zoek naar een korting via 24/7 Discount want dan betaal je misschien geen verzendkosten.

Levertijd voer Hartog

De levertijd van de producten die je bestelt bij Hartog is meestal 2 werkdagen. Je kan bij Hartog overigens precies volgen wanneer je je bestelling ontvangt. Je krijgt van je bestelling namelijk een orderbevestiging en je bestelling wordt gelijk verzonden wanneer de producten op voorraad zijn. Je kunt je bestelling volgen via “Track & Trace”. De code ontvang je in je e-mail wanneer je een bestelling hebt geplaatst. Super goede service dus.

Ruwvoer aanbiedingen

Hartog is specialist in ruw- en krachtvoer. Het hele productieproces heeft Hartog in eigen beheer en het voer is van hoogwaardige kwaliteit. Je kan bij Hartog altijd wel gebruik maken van een aanbieding door gebruik te maken van een kortingscode of te bestellen via 24/7 Discount. Kijk ook even welk ruwvoer er op dit moment in de aanbieding is, bijvoorbeeld de Luzerne mix of Hartog Digest voor paarden of Compact Luzerne ECO voor Pluimvee. Door gebruik te maken van een aanbieding scheelt je dat soms een lekker bedrag op je totale bestelling.

Voeradvies oudere paarden

Bij Hartog weten ze precies welke dieren welk voer moeten hebben. Een jong dier heeft ander voer nodig dan oudere dieren. En dieren met gebitsproblemen hebben ook weer ander voer nodig. Bij Hartog geven ze je graag goed voeradvies. Je kan informatie over voeradvies lezen in de webshop maar je kan ook altijd de klantenservice bellen waarbij een gespecialiseerde medewerker je vragen beantwoordt. Wil je bijvoorbeeld voeradvies voor oudere paarden? Kijk bij de uitgebreide informatie en je weet precies wat voor voer je aan moet schaffen voor je paard en waarom dit ook de beste voeding voor je paard is.

Ervaring & beoordelingen Hartog

Hartog is een bedrijf dat al 65 jaar ervaring heeft in het leveren van ruwvoer en krachtvoer voor dieren en kent daardoor ook heel veel tevreden afnemers. Wil je weten wat andere klanten van Hartog en de producten vinden? In de webshop vind je een button met referenties en daar kan je lezen wie bekende afnemers van het voer van Hartog zijn, bekende springruiters, paardenfokkers en stoeterijen horen in het rijtje thuis.  Ook kan je op diverse onafhankelijke websites beoordelingen van klanten lezen. Lees de beoordelingen en oordeel zelf.

Korting Hartog

Hartog

3.50% korting
Bezoek Hartog met korting