Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Aloha en neem een kijkje bij de Hawaii-feestwinkel.nl waar je een ruim assortiment vind aan leuke Hawaï-outfit, bloemenslingers, accessoires, decoratie en heel veel meer voor een geslaagd feestje in Hawaï stijl. Van mooie sliertrokken tot sexy tops, leuke Hawaï-shirts en overhemden met leuke vrolijke prints tot aan leuke cocktailprikkers met cactussen, mooie bloemen voor in je haar en gezellige kleurrijke rietjes met leuke versiersels.

Bij Hawaii-feestwinkel.nl vind je alles om jouw themafeest Hawaï volledig tot zijn recht te laten komen. Bekijk het assortiment aan leuke artikelen online bij Hawaii-feestwinkel.nl en bestel direct online. Wanneer je voor 15.00uur besteld, heb je het de volgende dag in huis en je betaald bij Hawaii-feestwinkel.nl standaard € 3,95 verzendkosten. 

De leukste themafeesten organiseer je zelf en het liefst doet iedereen mee aan dat thema. Bekijk het Hawaï-thema om zelf op ideeën te komen en shop jouw accessoires via 24/7 Discount zodat jij ledenkorting ontvangt.

Korting Hawaii-feestwinkel.nl

Hawaii-feestwinkel.nl

3.25% korting
Bezoek Hawaii-feestwinkel.nl met korting