Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wat is er nou lekkerder dan even heerlijk op de bank een tijdschrift lezen? Met HeerlijkThuis kan dat. HeerlijkThuis is de leesmap vol verrassingen. Voor iedereen is er wel een geschikte leesmap te vinden. En er is al een leesmap vanaf € 3,25 per week! De leesmap wordt wekelijks bij je thuis bezorgd en de oude leesmap wordt weer meegenomen.

Bekijk op de website van HeerlijkThuis de verschillende leesmappen en meld je gelijk aan voor een luxe leesmap, een gezins leesmap of een compacte leesmap. Elke leesmap heeft tijdschriften en een maandblad. Bijvoorbeeld de Autoweek, Libelle, Tina, Weekend, Mijn geheim en Top Gear. Ontvang een leuks welkomstcadeau bij je leesmap abonnement.

Met 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van online winkels voor de nieuwste boeken en tijdschriften. Wil je elke week tijdschriften en magazines ontvangen? Kijk dan of er een kortingscode van HeerlijkThuis tussen staat voor een lekker lees abonnement. Via 24/7 Discount profiteer je ook nog eens van ledenkorting op je leesmap!

Korting HeerlijkThuis

HeerlijkThuis