Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hibba kijkt bij de samenstelling van het assortiment of het speelgoed een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van de kleine. Speelgoed van Hibba wordt uitgezocht en gemaakt om te leren, te bewegen en de fantasie te stimuleren. Onmisbaar hierbij zijn lichaamsbeweging, het ontdekken van nieuwe dingen en het leren van fouten.

Hibba heeft ongetwijfeld leerzaam speelgoed in het assortiment dat aansluit bij de levensfase van de kleine. Denk hierbij aan knikkebenen, poppenwagens, hobbelpaarden, puzzels, loopwagens en heel veel andere leuke producten. Bestel nu extra voordelig online en laat het speelgoed binnen 1 werkdag thuisbezorgen. En bij een bestelbedrag hoger dan € 50,- betaal je geen verzendkosten. 

Ga naar 24/7 Discount en shop het leukste verantwoorde speelgoed online bij één van de aangesloten webwinkels. Kijk snel of er een kortingscode online staat voor Hibba en profiteer naast deze kortingscode, voor bijvoorbeeld gratis verzending, van ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount. 

Korting Hibba

Hibba