Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij House of Nature vind je prachtige handgemaakte accessoires, sieraden en interieur producten van natuurlijke materialen zoals hout, leer, kurk en steen. Alle producten zijn uniek want ze worden slechts eenmaal gemaakt. De inspiratie die je terugvindt in de producten komen van reizen, ontmoetingen en culturen over de hele wereld.

Shop vandaag nog de exclusieve armbanden van prachtig leer of stel zelf je armband samen zoals jij die hebben wilt. Ook de oorbellen en andere sieraden zijn vervaardigd van mooie materialen en unieke natuurlijke producten. En ook voor je telefoonhoesjes en laptopcovers moet je bij House of Nature zijn zodat je weet dat je een exclusief en natuurlijk product hebt. Betalen in deze webshop gaat eenvoudig via iDeal en House of Nature kent een wereldwijde verzending.

Via 24/7 Discount blijf je dagelijks op de hoogte van mooie kortingen en andere leuke acties bij online winkels voor wonen, lifestyle en accessoires. Vind jouw unieke kortingscode van House of Nature bij 24/7 Discount en profiteer van korting op je bestelling of gratis verzending. Meld je aan bij 24/7 Discount en profiteer gelijk van ledenkorting.

Korting House of Nature

House of Nature