Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Staat jouw woning te koop, maar heb jij het idee dat er te weinig op afkomt via de huidige makelaar? Zet jouw huis dan extra in 'the picture' via Houseboost.nl. Houseboost.nl zorgt ervoor, samen met jouw makelaar, dat jouw woning op 10 diverse woningwebsites online komt te staan waardoor jouw woning sneller vindbaar wordt en er sneller een resultaat wordt behaald. Zo kan het aantal bezichtigingen snel oplopen en zal een verkoop niet lang meer duren. 

Jouw woning aanmelden bij Houseboost.nl gaat gemakkelijk. Doordat jij het formulier invult op Houseboost.nl wordt er contact met je opgenomen en wordt jouw huis voor een prijs van € 450,- geboost. Boosten is een hippe benaming voor het in de belangstelling zetten van jouw woning. Kijk snel of Houseboost.nl iets voor jou is en boost jouw woning direct online. 

Wil jij jouw woning onder de aandacht brengen bij veel potentiële kopers? Kijk dan snel bij Houseboost.nl en profiteer direct van een snelle promotie van jouw woning op diverse woningwebsites. Kijk snel of je via 24/7 Discount ledenkorting kunt ontvangen wanneer jij jouw woning aanmeldt.

Korting Houseboost.nl

Houseboost.nl