Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Lijkt het je heerlijk om in een schoon en opgeruimd huis te komen aan het einde van je werkdag? Huiscleaning regelt voor jou een hulp in de huishouding. Een huishoudelijke hulp verricht verschillende taken zoals stofzuigen, badkamer schoonmaken, ramen lappen, bedden opmaken en eventueel het halen van de boodschappen.

Via de website van Huiscleaning kan je eenvoudig een aanvraag doen voor een standaard of gescreende huishoudelijke hulp. Je betaalt eenmalig administratiekosten en daarna betaal je de hulp per uur € 12,80. Kijk dus vandaag nog op de website van Huiscleaning en je ontvangt binnen 7 dagen een reactie of er een huishoudelijke hulp voor je gevonden is. Zo makkelijk gaat dat en je huis is binnenkort weer helemaal opgeruimd en schoongemaakt.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van acties en aanbiedingen bij online winkels op het gebied van schoonmaak en huishouding. Ben je op zoek naar een huishoudelijke hulp? Kijk of er een kortingscode van Huiscleaning bij staat die je bij je aanvraag kunt gebruiken. Door te bestellen via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op je online aanvragen. Pak die korting!


Korting Huiscleaning

Huiscleaning