Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hulpmiddelonline.nl kortingscode

Hulpmiddenonline.nl maakt de drempel lager om incontinentiemateriaal te bestellen. Ze werkt samen met TENA, marktleider op het gebied van incontinentiemateriaal. Incontinentie kan tijdelijk zijn, bij zwangerschap bijvoorbeeld, maar ook te maken hebben met ouderdom. Wat je dan nodig hebt zijn kwaliteitsproducten van TENA en die bestel je bij Hulpmiddenonline.nl. Gebruik de kortingscode bij het afrekenen. Heb je geen geldige kortingscode kunnen vinden? Ja shopt altijd voordelig bij 24/7 Discount, dus maak een account aan en spaar voor ledenkorting tijdens het shoppen in meer dan 2.500 aangesloten webshops.

Gratis verzending vanaf € 20,-

In de webshop van Hulmiddelenonline.nl vind je veel producten voor vrouwen en mannen. Van inlegkruisjes en verband tot slips en verzorging. Daarnaast vind je heel veel informatie en blogs over urineverlies. Bestel de artikelen die jij nodig hebt zoals de inlegkruisjes of handige TENA-pants die comfortabel dragen en de juiste bescherming bieden. Alle artikelen worden discreet verpakt en verzonden. Kijk in het assortiment en bestel wat je nodig hebt. Je artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling vanaf € 20,- Kom je daar net onder? Kijk of je via 24/7 Discount een kortingscode kunt vinden voor gratis verzending.

Incontinentiemateriaal mannen en vrouwen

Bij Hulpmiddelenonline.nl vind je incontinentiemateriaal voor zowel mannen als vrouwen, want niet alleen vrouwen kunnen last krijgen van incontinentie. Hulpmiddelenonline.nl heeft speciale TENA Men producten in verschillende soorten en maten zoals slips, pants en inlegverbanden.  Je hoeft je als man dus ook niet meer onprettig te voelen bij urineverlies met de producten van TENA.

Populair: Tena Lady aanbieding

Incontinentiemateriaal is niet altijd goedkoop en daarom is het fijn wanneer je Tena Lady producten in de aanbieding kunt kopen. Kijk in de webshop van Hulpmiddelenonline.nl bij de “volume voordeel” aanbiedingen. Hier koop je artikelen met meerdere verpakkingen tegelijk van 2, 5 of 10 stuks en dat levert je een mooie korting op.

Hulpmiddelonline.nl Reviews & ervaring

Hulpmiddelenonline.nl voldoet aan de Keurmerk-code van Stichting Webshop Keurmerk. Zo weet je zeker dat het een vertrouwde webshop is om je artikelen op gebied van incontinentiemateriaal te bestellen. Wil je weten wat andere klanten van de webshop en de artikelen vinden? Lees de onafhankelijke reviews en ervaringen, dat helpt je om een keuze te maken. Laat ook jouw ervaring achter en schrijf een beoordeling.

Incontinentiemateriaal proefpakket

Misschien weet je nog niet helemaal zeker of je TENA producten wilt aanschaffen omdat je het ongemakkelijk vindt omdat je niet weet of deze producten je wel voldoende zekerheid bieden. De oplossing is om dan een proefpakket met incontinentiemateriaal aan te vragen via de webshop van Hulpmiddenonline.nl. Kijk welke proefpakketten er te bestellen zijn en vraag er vast een aan.

Korting Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline.nl

2.75% korting
Bezoek Hulpmiddelonline.nl met korting