Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Huur je een woning in Nederland en wil je weten of jij misschien recht hebt op huurtoeslag? Vraag online huurtoeslag aan via Huurtoeslag.nl. In drie stappen vraag je hier eenvoudig huurtoeslag aan en je weet gelijk of je er recht op hebt. En heb je recht op huurtoeslag dan kan je dat direct via de website van Huurtoeslag.nl aanvragen. Lekker makkelijk en een voordelig vooruitzicht!

Volg de drievoudige stappen op Huurtoeslag.nl om te bepalen of je recht hebt op huurtoeslag. Je begint bij de button: gegevens verzamelen. Hier vul je onder anderen het jaar van de aanvraag voor toeslag in en je adresgegevens. Vervolgens klik je op de volgende stap. In de volgende stap wordt je huurtoeslag berekend en als laatste klik je op: aanvragen. Simpel toch?

Via 24/7 Discount blijf je dagelijks op de hoogte van de beste kortingen en aanbiedingen bij heel veel online winkels. Ook voor het aanvragen van huurtoeslag bijvoorbeeld. Kijk even of je een actiecode van Huurtoeslag.nl kunt vinden bij 24/7 Discount en doe er je voordeel mee. Wanneer je je aanmeldt bij 24/7 Discount profiteer je direct al van ledenoordeel.

Korting Huurtoeslag.nl

Huurtoeslag.nl