Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je op zoek bent naar bijzondere kleding vanuit de jaren 20, de jaren 50 of 60, dan ben je bij ilovevintage aan het goede adres. Toentertijd was er een compleet andere stijl dan nu met pin-up dresses, prachtige petticoats en meer die door de normale vrouw werd gedragen. Nog steeds kijken we terug naar prachtige mode die zo goed in elkaar zit en waar kwaliteit vooral van belang was dat ilovevintage daar op inspeelt met prachtige kleding vanuit die tijd.  

Houd jij van mooie jurken, bijzondere schoenen met hoge hakken en dikke zolen, mooie shirts en heel veel meer vanuit de jaren 20, 50 of 60, dan moet jij bij ilovevintage zijn. Bekijk snel het aanbod aan mooie kleding die vrijwel iedere week wordt aangevuld en bestel online jouw favoriet. Retro Kleding, PinUp Jurken en meer vind je bij ilovevintage.  

Houd jij ervan je op te doffen en zeker in de jaren ’20, ’50 of ’60 stijl, dan is ilovevintage jouw winkel. Bekijk snel of jij via 24/7 Discount bij ilovevintage kunt shoppen met ledenkorting en ga voor leuke kortingen en aanbiedingen voor nog meer korting via 24/7 Discount.

Korting ilovevintage

ilovevintage