Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Jambo Safari Club organiseert reizen naar Afrika en heeft een uitgebreide en informatieve website Jambo Safari Club. Het team van Jambo.nl kent het continent als geen ander en werkt samen met betrouwbare lokale partners. In het programma van Jambo Safari Club staat flexibiliteit voorop. Zoals de naam al aangeeft worden de indrukwekkendste safari's (zowel privé als in groepsverband) aangeboden, maar ook voor luxueuze strandverlengingen kan men bij Jambo Safari Club terecht. Naast de bekende bestemmingen als Kenia en Tanzania, biedt de organisatie ook reizen aan naar avontuurlijkere oorden als Botswana, Malawi, Oeganda en Ethiopië

Neem direct een kijkje op de website en download de brochure voor nog meer informatie en ga voor leuke safaritrips naar Jambo Safari Club.

De leukste trips regel je online via 24/7 Discount, bij 24/7 Discount profiteer je namelijk altijd van ledenkorting bij de aangesloten webwinkels. Kijk snel of er een actiecode is voor Jambo Safari Club en boek direct online zodat jij ledenkorting ontvangt. 

Korting Jambo Safari Club

Jambo Safari Club

€ 2.50 korting
Bezoek Jambo Safari Club met korting