Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een mooie tas is niet weg te denken bij een goede casual of zakelijke outfit en ook bij een bijzondere gelegenheid is een mooie tas een handige accessoire. Bij Jameda hebben ze een voorliefde voor mooie tassen en accessoires zodat jij bij iedere gelegenheid een prachtig tas kunt shoppen. Zo heb je bij Jameda prachtige tassen, reistassen, portemonnees en bijbehorende accessoires gemaakt van mooie materialen. 

Met altijd een ruime voorraad aan tassen bij Jameda kun jij oneindig de mooiste tassen shoppen. Of je nu een handtas zoekt, een shopping bag of een schoudertas, je vindt het bij Jameda. Mooie tassen van goede kwaliteit en daarnaast een snelle levering van jouw bestelling, dat is wat je bij Jameda krijgt. Ook profiteer je van scherpe prijzen en leuke aanbiedingen. 

Mooie tassen, portemonnees en accessoires bestel je natuurlijk online via 24/7 Discount want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel het aanbod aan mooie tassen van Jameda en kijk op 24/7 Discount of er een leuke actie online staat zodat jij profiteert van leuke korting.

Korting Jameda

Jameda