Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Houd jij van watersport en wil jij graag jouw vrije dagen het liefst op het water verblijven, maar durf je de aanschaf van een eigen boot niet aan of wil je wel de lusten, maar niet de lasten voor het houden van een boot? Dan is het huren van een leuke zeilboot, een sloep of een valk een goede optie zodat jij jouw vrije dagen heerlijk op het water kunt verblijven. Bij JFT Watersport kun je boten huren van 1 tot 8 personen vanuit Sneek, Friesland en genieten van het waterleven.  

JFT Watersport heeft een ruim assortiment aan boten zodat jij gemakkelijk online kunt huren en makkelijk kunt boeken op de website. Zo kun jij zodra er zicht is op mooi weer, jouw boot online huren en gaan genieten van het leven op het water. Binnen 10 minuten zit je vanaf Sneek al op het Sneekermeer en kun jij heerlijk gaan varen en zeilen.  


Houd op 24/7 Discount in de gaten of er leuke actiecodes beschikbaar zijn zodat jij kunt profiteren van lage prijzen op jouw bestelling. Ook profiteer je via 24/7 Discount van ledenkorting op jouw account.

Korting JFT Watersport

JFT Watersport