Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben je op zoek naar een kamer of heb je een kamer aan te bieden voor de verhuur aan bijvoorbeeld studenten? Kamerstunt is de website waar huurders en verhuurders samen komen. Je vindt hier kamers in heel Nederland. Van kamers tot studio’s en appartementen. Voor het verhuren van een kamer betaal je geen makelaarskosten bij Kamerstunt.

Je kunt zoeken in een ruim aanbod van bijna 4000 kamers en het werkt heel eenvoudig. Je zoekt in de plaats en vult een prijsklasse in. Met een klik op de knop vind je kamers waar je uit kunt kiezen. En als je een kamer wilt verhuren meld je je aan op de website van Kamerstunt. Je bereikt een groot publiek. Ben je op zoek naar een studentenkamer? Wil je bij een hospita wonen, een tijdelijke kamer of zoek je anti-kraak? Vind je kamer via Kamerstunt. Veel succes!


Als je op zoek bent naar de beste acties en aanbiedingen bij online winkels of verhuurders, kijk je bij 24/7 Discount. Hier vind je regelmatig kortingscodes van verschillende online winkels en websites. Ben je op zoek naar een (studenten) kamer? Kijk of er een kortingscode van Kamerstunt in het overzicht staat. Via 24/7 Discount shop je online en huur en verhuur je woningen of kamers met ledenkorting!

Korting Kamerstunt

Kamerstunt

€ 10.00 korting
Bezoek Kamerstunt met korting