Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben je op zoek naar een kamer of wil je een kamer verhuren? Dat kan heel eenvoudig via Kamertje.nl. Een hele handige website voor als je op zoek bent naar een studentenkamer of als je een of meerdere kamers te huur hebt voor studenten, kun je bij Kamertje.nl terecht. Je kunt zoeken in een ruim aanbod van bijna 4000 kamers!

Het werkt heel eenvoudig. Je meldt je aan op de website van Kamertje.nl en zoekt een kamer in de stad van jouw keuze. Je stuurt vervolgens een reactie via Kamertje.nl en de verhuurder neemt contact met jou op. Je kunt kijken waar je voorkeur naar uit gaat. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een studentenkamer? Wil je bij een hospita wonen, een tijdelijke kamer of zoek je anti-kraak? Vind je kamer via Kamertje.nl. Veel succes!

Als je op zoek bent naar de beste acties en aanbiedingen bij online winkels of verhuurders, kijk je bij 24/7 Discount. Hier vind je regelmatig kortingscodes van verschillende online winkels en websites. Ben je op zoek naar een (studenten) kamer? Kijk of er een kortingscode van Kamertje.nl in het overzicht staat. Via 24/7 Discount huur je woningen of kamers online met ledenkorting!

Korting Kamertje.nl

Kamertje.nl