Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Mooie sieraden voor mama’s en kinderen koop je online bij KAYA sieraden. Voor lieve mama’s en meiden en stoere jongens, maar ook voor de allerkleinsten vind je hier de leukste en liefst sieraden. Sieraden voor speciale momenten en herinneringen zoals geboorte, doop, verjaardag, bruiloft of communie.

Kijk in de webshop van KAYA sieraden en vindt er de mooiste items. En wat wel heel leuk is, is de Mom & Me collectie. Een lieve sieraden set voor moeder en dochter samen. Dit zijn twee identieke sieraden die staan voor een bijzondere band als moeder en dochter. Bekijk de kettingen, armbandjes, ringen en de Mom & Me sets en 3 generatie sets voor oma, mama en dochter. En wat het mooie is van KAYA sieraden; van elk verkocht sieraad doneert de winkel een bedrag aan Stichting Eduki zodat kinderen in Gambia naar school kunnen. Nog meer redenen om bij KAY sieraden te shoppen dus!

Wil je de mooiste sieraden kopen voor mooie prijzen of met extra korting? Koop dan via 24/7 Discount en kijk of er een kortingscode van KAYA sieraden tussen staat waarmee jij nu met voordeel de leukste sieraden voor jou en je moeder of dochter shopt. Meld je aan bij 24/7 Discount en mis nooit meer een actie. Bovendien profiteer je van ledenkorting op je online bestelling.

Korting KAYA Sieraden

KAYA Sieraden