Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je op zoek bent naar keeperskleding en keepershandschoenen, dan ga je uiteraard naar Keepable. Keepable richt zich specifiek op keepers kleding en handschoenen. Keepable biedt keepershandschoenen aan van een nieuw merk in Nederland! RG is een jong merk dat zich kenmerkt door een goede grip, fijne pasvorm en een scherpe prijs.

In de webshop vind je verschillende soorten keepers handschoenen in het assortiment. Van flat tot hybrid en van roll hybrid tot rollfinger. En natuurlijk zijn er handschoenen voor senioren maar ook voor junioren. Ook kan je hier terecht voor broeken, jassen, onderkleding en keepersshirts. De juiste maat vind je eenvoudig met de handige maattabel. Mocht je de kleding en handschoenen willen bekijken en passen, dan kan dat in de winkel in Groningen. Bestellen via de webshop gaat overigens eenvoudig en je hebt je artikelen snel in huis.

Via 24/7 Discount blijf je dagelijks op de hoogte van de sportiefste aanbiedingen. Ben je op zoek naar keeperskleding? Kijk dan of er een actiecode of andere aanbieding van Keepable beschikbaar is. Zo bestel je met korting of bespaar je op de verzendkosten. Via 24/7 Discount ben je altijd goedkoper uit en profiteer je bovendien van ledenkorting op je aankopen in online (sport) winkels.

Korting Keepable

Keepable

4.00% korting
Bezoek Keepable met korting