Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij KidsatLunch vind je allerlei leuke en handige producten die handig zijn voor je kids om drinken, lunch en fruit mee te nemen naar school. Geen gedoe met lekkende drinkpakjes en geplette bananen. De mooiste lunchtrommels, bekers en meer vind je op KidsatLunch. De pauze wordt een feest met de leuke lunchboxen, drinkbekers en rugzakken van KidsatLunch.

Bekijk de collectie van KidsatLunch online en zoek op thema. Zo kun je lunchboxen van Nijntje, Dora, Bob de Bouwer en Disney vinden. Bestel de mooiste trommels, bekers en rugzakken. Alle producten worden uit voorraad geleverd en je bestelling vanaf € 30, - wordt gratis bij je thuis bezorgd.

Bestel ook online tassen, lunchtrommels en bekers voor je schoolgaande kinderen. Houd daarvoor 24/7 Discount in de gaten of er een kortingscode beschikbaar is die je kunt gebruiken. 24/7 Discount plaatst namelijk altijd leuke acties en kortingscodes op de website. Misschien zit er wel een actuele kortingscode van KidsatLunch tussen. Via 24/7 Discount koop je online spullen voor je schoolgaande kinderen met ledenkorting.

Korting KidsatLunch

KidsatLunch