Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Al 15 jaar maakt KommaGo techniek toegankelijk voor haar klanten. KommaGo is een grote online specialist in technische producten voor de professionele markt. Dagelijks werken ze samen om aanvragen om te zetten in passende oplossingen. Van Rijksoverheid en gemeentes tot multinationals en ZZP’ers. Van bouwterrein-uitrusting tot geautomatiseerde kantooroplossingen en van portofoon tot video Wall.

Bekijk de website van KommaGo en zie wat ze allemaal kunnen betekenen. Van het aanleggen van draadloze internetverbinding tot het aanvragen van vergunningen en plaatsen van audio en presentatie apparatuur door het hele kantoor. Het hele traject van aanschaf tot installatie kan KommaGo begeleiden.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van online acties en aanbiedingen. Denk hierbij aan aankopen, gratis verzending of kantooroplossingen met betrekking tot automatisering. Kijk of er een actuele kortingsode van KommaGo tussen staat waarmee je voordeel hebt. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien van ledenkorting.

Korting KommaGo

KommaGo