Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Leap koop je een tweedehands Apple MacBook, iPhone, iPad, iMac en nog veel meer Apple producten met 1 jaar garantie en krijg je ook nog eens uitstekende service. Leapp is namelijk aanbieder op het gebied van Appleproducten, maar dan tweedehands. Hierbij moet je niet denken volledig geresette producten die weer als nieuw worden aangeboden via Leapp. Dus als jij op zoek bent naar een nieuwe computer en niet teveel wilt betalen, dan is Leapp een zeer goed alternatief.

Leapp heeft een groot aanbod aan refurbished producten online staan. Deze kun je bekijken in één van de fysieke shops in Amsterdam, Eindhoven, Zwolle of Utrecht of direct online bestellen. Ook op de refurbished producten krijg je 12 maanden garantie. Bij een bestelling boven de € 50,- betaal je bovendien geen verzendkosten. Je betaalt in een veilige omgeving al je Apple producten en je hebt je artikelen snel in huis.

De beste computers, telefoons en tablets online kopen? Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de leukste aanbiedingen voor Apple, elektronica en meer. Kijk snel bij 24/7 Discount of er voor Leapp een actiecode beschikbaar is. Bestel online via 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting op jouw bestelling.

Korting Leapp

Leapp