Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een van de leukste dingen als je zwanger bent is het bedenken van de naam van je kindje en het uitzoeken van het geboortekaartje. Met het geboortekaartje laat je iedereen weten dat jullie kindje is geboren. Op de website van Lief Leuk & Eigen kies je niet alleen een prachtig ontworpen geboortekaartje, maar maak je het direct persoonlijk met bijvoorbeeld een geboorte gedichtje.

In de webshop vind je prachtige geboortekaartjes en heel veel voorbeelden om de keuze gemakkelijker te maken. Kies uit de categorie geboortekaartjes of special-collectie voor bijvoorbeeld een Oud-Hollands kaartje of Kraft kaartje. Je kan het geboortekaartje ook af laten drukken op canvas en ophangen in de babykamer! Of maak een raamsticker zodat iedereen het kaartje van jullie kindje kan bewonderen. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Lief Leuk & Eigen.

Via 24/7 Discount ben je altijd op de hoogte van scherpe acties en aanbiedingen van online (geboorte) kaartenwinkels. Ben je zwanger en op zoek naar een uniek geboortekaartje? Kijk of er een Lief Leuk & Eigen aanbieding tussen staat waarmee je met korting je geboortekaartjes bestelt. Bestel al je kaarten online met ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Lief Leuk & Eigen

Lief Leuk & Eigen