Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vind jij het, net als heel veel andere vrouwen, vervelend om jouw lingerie in een lingeriewinkel te moeten kopen met de bemoeienis van een verkoopster? Waarom bestel je dan niet jouw lingerie online, want dan kun je zelf thuis jouw nieuwe lingerie passen en wanneer je niet tevreden bent, retourneer je het. Bij Lingerietje vind je een ruime collectie aan lingerie voor de vrouw. Van sexy lingerie, tot praktisch ondergoed voor tijdens het sporten. Ook vind je bij Lingerietje diverse nachtkleding, badmode en ook erotische artikelen.  

Shop jouw lingerie en andere artikelen online bij Lingerietje. Ga voor een sexy setje van kant en met jarretels of kies voor een simpel setje wat goed is voor tijdens het sporten. Verras jouw partner met een sexy look zodat ook jullie weer eens een leuke avond beleven. Bij Lingerietje vind je mooie lingerie dat ook nog eens betaalbaar is.  

Mooie lingerie en meer shop je online bij 24/7 Discount waar je profiteert van geweldige aanbiedingen en acties. Ook krijg je bij iedere bestelling die jij doet via 24/7 Discount ledenkorting op jouw account. 

Korting Lingerietje

Lingerietje