Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voor je het weet zijn je kinderen groot en mogen ze autorijden. Maar zolang ze klein zijn kunnen ze lekker scheuren met een loopauto. Ze kunnen zichzelf razendsnel verplaatsen in huis en buiten in de tuin of op de stoep. Eindeloos speelplezier hebben je kids met loopauto’s die je vindt in de webshop van Loopauto.

In de webshop van Loopauto vind je een breed aanbod van verschillende en unieke loopauto’s. Alle bekende merken zoals Puky, Big, Radio Flyer, Wheelybug, Smoby, Marquant en Baghera kun je hier tegen scherpe prijzen vinden. Op zoek naar elegantie en luxe?  Kies dan voor de loopauto variant van automerk BMW. Of kies voor een grappige Wheelybug in de vorm van een lieveheersbeestje, een muis of een van andere dieren en insecten of laat je kind rondtoeren op een brandweerauto.

Houd 24/7 Discount in de gaten voor actuele kortingscodes van loopauto’s en kinderspeelgoed. Hier worden regelmatig een Loopauto kortingscode of aanbieding geplaatst. Vul deze kortingscode in tijdens het plaatsen van jouw bestelling en shop zo extra voordelig. Via Kortingscode 2014 shop je altijd met ledenkorting je kinderspeelgoed voor binnen en buiten!

Korting Loopauto

Loopauto