Mediafix.nl kortingscode mei 2024

€ 4,00 korting

MEDIAFIX – Wij redden foto's en films door digitalisering

https://mediafix.nl/

Meer dan 204 miljoen gedigitaliseerde foto's en filmminuten spreken voor zich: Tot nu toe hebben we bijna al onze klanten blij kunnen maken. We vervullen bijzonder hoge eisen met onze High-end-resolutie (6.200 dpi / 50 Mpx), nabewerking en reiniging.

Bezoek Mediafix.nl met korting

MEDIAFIX reviews | Bekijk consumentenreviews over mediafix.nl - Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/mediafix.nl

MEDIAFIX is Europees marktleider voor de digitalisering van analoge media. Het bedrijf digitaliseert alle soorten analoge media: dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums, videobanden, smalfilms, geluidsbanden en cassettebandjes.

MEDIAFIX reviews | Bekijk consumentenreviews over mediafix.nl | 2 van 32

https://nl.trustpilot.com/review/mediafix.nl?page=2

Meest relevante. NI. Nico. 3 reviews. NL. 25 mrt. 2024. Geverifieerd. Resultaat valt tegen. Heb na telefonisch overleg bewust voor het smalfilm all-in Premium pluspakket met nabewerking gekozen om het beste resultaat te krijgen. Gedigitaliseerde 8mm films zijn niet scherp en eerlijk gezegd had ik ook de kleurkwaliteit en contrasten beter verwacht.

Zo werkt het - MEDIAFIX – Wij redden foto's en films door digitalisering

https://mediafix.be/nl/werkwijze/

Digitaliseren bij MEDIAFIX is heel eenvoudig. Aanvraag plaatsen. Plaats een vrijblijvende aanvraag via het online formulier. Door uw aanvraag komt er nog geen bestelling tot stand. Voer uw persoonlijke gegevens in en kies het gewenste kwaliteitsniveau net als de gewenste aanvullende opties.

About us - MEDIAFIX – Wir retten Fotos und Filme durch Digitalisierung

https://mediafix.com/about-us/

MEDIAFIX is Europe’s market leader in the digitization of analogue media. We digitize all types of analogue media: slides, negatives, photos and photo albums, video cassettes, cine films and audio cassettes. Various additional services complete the range.

9 keer in België | De MEDIAFIX-afgiftepunten bij u in de buurt

https://mediafix.be/nl/afgiftepunten/

In onze 9 afgiftepunten in België kunt u uw analoge media persoonlijk afgeven voor de digitalisering - zonder omslachtige postverzending.

MEDIAFIX reviews | Bekijk consumentenreviews over mediafix.nl | 25 van 31

https://nl.trustpilot.com/review/mediafix.nl?page=25

Kun je je vinden in de 4-sterrenscore van MEDIAFIX? Bekijk wat 619 anderen hebben geschreven en deel je eigen ervaring. | Bekijk 481-500 van de 601 reviews

Reviews en ervaringen over Mediafix in 2024 - realreviews.nl

https://www.realreviews.nl/dienstverlening/mediafix/

MEDIAFIX is een gespecialiseerde service die zich richt op de digitalisering van verschillende vormen van media en zorgt voor het behoud en de verbetering van waardevolle herinneringen en historische inhoud.

MEDIAFIX scant foto's zonder interpolatie

https://mediafix.be/nl/interpolatie/

MEDIAFIX scant foto’s zonder interpolatie. Omdat de scanprofessionals van MEDIAFIX grote waarde hechten aan een goede beeldkwaliteit, maken wij bij het digitaliseren van uw foto’s geen gebruik van interpolatie.

Cassettebandjes digitaliseren vanaf € 7,11 naar CD of MP3 - MEDIAFIX

https://mediafix.be/nl/cassettebandjes-digitaliseren/

MEDIAFIX winnaar n-tv-test. Gratis overname van uw opschriften. Cassettebandjes op cd of als mp3 op USB-stick. Cassettebandjes digitaliseren: Uw voordelen op een rij. Nu vrijblijvend aanvragen!

Media digitaliseren vanaf 19 cent per foto en vanaf € 9,49 per film

https://mediafix.be/nl/

Gratis en vrijblijvend. Foto's en films digitaliseren. 5 redenen voor MEDIAFIX. Eenvoudige afwikkeling en uitgebreide service: Naast onze topprijzen bieden wij ook een uitstekende service.

MEDIAFIX start in België

https://mediafix.be/nl/mediafix-start-in-belgie/

MEDIAFIX redt uw herinneringen! Wij digitaliseren namelijk uw analoge foto’s, dia’s, negatieven, videocassettes, smalfilms en audiomedia – voor de laagste prijs en met de beste kwaliteit. MEDIAFIX is gevestigd in Keulen en is het grootste bedrijf voor de digitalisering van analoge media in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

MEDIAFIX reviews | Bekijk consumentenreviews over mediafix.be | 2 van 12

https://nl.trustpilot.com/review/mediafix.be?page=2

Joris Peeters. 2 reviews. BE. Geüpdatet op 1 mrt. 2024. Geverifieerd. DURE, nutteloze NABEWERKING betaald. Ik betaalde voor digitalisering van 8 video-banden 292,76 Euro. Tot daar OK. Maar ik betaalde 12,99 Euro voor een nabewerking, dus 103,92 Euro. Van deze nabewerking heb ik niets gemerkt.

UW PARTNER IN MEDISCH MEUBILAIR - Medifix

https://www.medifix.nl/

Medifix is leverancier van medische meubilair; gespecialiseerd in opslag en distributie van medicatie, inrichting van de dagbehandelkamer en verpleeg- en ziekenhuisbedden. In 2022 is het 45-jarig jubileum gevierd.