Medimee.nl kortingscode juni 2024

1.00% korting
Bol.com korting

Medimee Medicijntasje Reisetui Polyester Grijs | bol

https://www.bol.com/nl/nl/p/medimee-medicijntasje-reisetui-polyester-grijs/9300000121019372/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Kenmerken: Beschermt medicijnen tegen warmte en koude door isolatie aan binnenzijde en foamvulling. Zeven doorzichtige ritsvakken om medicijnen in doordrukstrips overzichtelijk mee te nemen. Ieder ritsvak is groot genoeg voor de meest voorkomende maten doordrukstrips.

Bezoek Bol.com met korting
1.00% korting
Bol.com korting

Medimee Medicijn tas / medicijn etui Grey melange | bol

https://www.bol.com/nl/nl/f/medimee-medicijn-tas-medicijn/9300000004677513/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Het is een volledig geïsoleerde pillenetui met 7 doorzichtige ritsvakken, een ruim voorvak en medisch ID kaartje op de achterzijde. Met deze medicijntas neemt u uw medicijnen veilig en overzichtelijk mee. · Beschermt medicijnen tegen warmte en koude door isolatie en foamvulling aan de binnenzijde.

Bezoek Bol.com met korting
1.00% korting
Bol.com korting

Medimee Travelgear Tas - Medicijntasje 13 x 18 x 4 cm - Grijs

https://www.bol.com/nl/nl/f/medimee-travelgear-tas-13-18-4/9300000145747286/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Oproletui voor uw medicijnen in blisterverpakking. Tot vijf verschillende medicijnen neemt u voortaan overzichtelijk in een klein pakketje mee. Met polsband en medisch ID kaartje op achterzijde. De oproletui heeft tevens een ophanghaakje.

Bezoek Bol.com met korting
4.25% korting

Home - Medimee Nederland

https://medimee.nl/

Een Medimee medicijntas is een goede investering. Neem vanaf nu je medicijnen veilig, compact en overzichtelijk mee. Zoek snel jouw Medimee uit in onze shop!

Bezoek Medimee.nl met korting
4.25% korting

Medicijnen Koel Bewaren op Reis? 5 handige tips! - medimee.nl

https://medimee.nl/blog/2023/12/21/medicijnen-koel-bewaren-op-reis/

Een speciaal ontworpen medicijntas om medicijnen veilig en koel te bewaren op reis, kan een redder in nood zijn. Kies allereerst voor een tas met isolatie en gebruik een of meerdere koelelementen om de temperatuur binnenin te handhaven.

Bezoek Medimee.nl met korting

Contact - Medimee EU

https://medimee.eu/contact/

Telefoonnummer. Hoe kunnen we je helpen? FAQ. Hoe gebruik ik de Medimee producten? Passen mijn medicijnen er wel in? Mag ik pillen in sorteerdoosjes meenemen naar het buitenland? Is een medicijnpaspoort verplicht? Wat is het verschil tussen een medicijnpaspoort en een medische verklaring of Schengenverklaring?

Medimee kortingscode: 10% korting in mei 2024 | TrustDeals.nl

https://www.trustdeals.nl/view/medimee.nl

Medimee heeft 5 kortingen en 5 actieve codes in mei 2024. Gemiddeld wordt er met onze Medimee kortingscodes en aanbiedingen €10 bespaard. Zijn er op dit moment geen kortingscodes of aanbiedingen beschikbaar?

Medimee Bookstyle Medicijntas Kopen? | Zorghulpmiddeleninfo.nl

https://zorghulpmiddeleninfo.nl/product/medimee-bookstyle-medicijntas/

De Bookstyle Medicijntas van Medimee is de ideale oplossing voor iedereen die zijn medicijnen op een veilige en overzichtelijke manier wil meenemen. Deze tas, beschikbaar in stijlvol grijs met een zwarte bies, is niet alleen functioneel maar ook een modieus accessoire.

Winactie: Medimee maakt medicijnen meenemen eenvoudig!

https://supportmagazine.nl/winactie-medimee

Het Nederlandse bedrijf Medimee specialiseert zich in reistassen, speciaal ontworpen om jouw medicijnen overzichtelijk en veilig mee te nemen. Medimee tassen onderscheiden zich door een zeer goede kwaliteit en ergonomie, hebben daarnaast veel gebruiksmogelijkheden door de unieke indeling.

Medimee Producten Kopen? | Zorghulpmiddeleninfo.nl

https://zorghulpmiddeleninfo.nl/shop/medimee/

Medimee. Sorteer op: Prijs van laag naar hoog. Medimee Sleutelhanger Medicijntas. Vanaf € 14.00. Bekijk product. Medimee Pen Clutch Diabetestas. Vanaf € 21.00. Bekijk product.

Medicijntas Medimee Reisetui (METAS133) - Premis

https://www.premis.nl/medicijntas-medimee-reisetui-metas133/

Medicijntas Medimee Reisetui – Dé oplossing voor kapotte verpakkingen en zoekgeraakte medicatie op reis. Gaat u regelmatig op reis of op vakantie en gebruikt u medicijnen? Of gaat u graag voorbereid op weg en heeft u altijd wel wat pleisters, paracetamol, en een tekentang mee?

Medimee - Pucshop.nl

https://www.pucshop.nl/collections/vendors?q=Medimee

Medimee® Sleutelhanger Medicijntas. (1) €12,95 EUR.

Home - Medimee EU

https://medimee.eu/

Medimee offers the best solutions for taking medicines with you. Whether you go on holiday with the family or a day away for work: Medimee ensures that your medicines can be safely and conveniently taken along in a handy bag.

Let's Innovate: Medimee - StartUp Nijmegen

https://www.startupnijmegen.nl/agenda/lets-innovate-medimee/

Inmiddels zijn er drie varianten eenvoudig te bestellen via www.medimee.nl Tijdens Let's Innovate komt Monique Spoor jou alles over haar innovatie vertellen. Benieuwd naar het verhaal van Monique, schrijf je dan snel in!

Medimee Medicijntasjes - Medicijnen Meenemen wordt Eenvoudig! | Pucshop.nl

https://www.pucshop.nl/blogs/hulpmiddelen-advies/medimee-medicijntasjes-medicijnen-meenemen-wordt-eenvoudig

De producten van Medimee zijn speciaal ontworpen om uw medicijnen overzichtelijk en veilig mee te nemen. Zo gaat u altijd met een gerust hart van huis en is het dé oplossing voor voor het meenemen van medicijnen. Niet iedereen hoeft meteen te zien dat u medicijnen gebruikt.

Medimee | LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/medimee-medicine-bags

Medimee. 106 followers. 1mo. 🏍 🌟Medimee is uw beste reispartner voor avonturen op de motor! Bestel op: https://medimeeshop.com/ Gewoon geen gerommel meer met jouw medicijnen onderweg.

Medimee - Facebook

https://www.facebook.com/Medimee.nl/

Medimee biedt unieke tassen voor het managen en meenemen van persoonlijke medicijnen www.medimee.nl.

Medimee tas Bookstyle – NRC Webwinkel

https://nrcwebwinkel.nl/medimee-tas-bookstyle

Onmisbaar voor het zorgeloos reizen met medicijnen. 7 genummerde ritsvakjes voor medicijnstrips, bijsluiters en labels. Volledig af te sluiten met rits aan de buitenkant. De Bookstyle tas is in korte tijd uitgegroeid tot een klassieker.