Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De gezondheid van jezelf, maar zeker die van jouw huisdier is heel belangrijk voor jou en je huisdier zelf. Zit jouw huisdier niet lekker in zijn vel, dan merk je dat meteen. Medpets is de online dierenarts en apotheek op het internet met een ruim assortiment aan goede voeding en diergeneesmiddelen die zowel op recept als vrij verkrijgbaar zijn. 

Medpets werkt samen met een groot aantal dierenartsen. Door het invullen van een vragenlijst kom je erachter wat er mis is met jouw huisdier en kun je jouw lieve diertje goed verzorgen doordat je advies krijgt van de dierenarts en de juiste verzorging kunt toedienen. Bij Medpets vind je alles voor de verzorging en gezondheid van jouw huisdier, waaronder ook dieetvoer. 

Bestel jouw producten voor jouw huisdier online via 24/7 Discount bij één van de aangesloten webwinkels en profiteer van ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount. Zo ben je niet alleen goed bezig voor de gezondheid van jouw kind, maar profiteer je ook van extra korting op jouw account. 

Korting Medpets

Medpets