MKB Brandstof kortingscode april 2024

€ 1,00 korting

MKB Brandstof

https://www.mkb-brandstof.nl/

MKB Brandstof biedt de beste tankpas en laadpas van Nederland voor elke ondernemer en ZPPer. Alle kosten van tanken, laden en parkeren op één factuur. Diensten terug Tankpas Laadpas abonnement Laadpas per sessie Laadpaal abonnement Laadpaal kopen Apps Diensten

Bezoek MKB Brandstof met korting
€ 1,00 korting

Bereik meer met MKB Brandstof | MKB Brandstof

https://test.mkb-brandstof.nl/home

MKB Brandstof biedt de beste tankpas en laadpas van Nederland voor elke ondernemer en ZPPer. Alle kosten van tanken, laden en parkeren op één factuur.

Bezoek MKB Brandstof met korting
€ 1,00 korting

Waar kan ik de tankpas van MKB Brandstof voor gebruiken?

https://test.mkb-brandstof.nl/vragen/waar-kan-ik-de-tankpas-van-mkb-brandstof-voor-gebruiken

Algemeen Tankpas Laadpas Laadpalen MKB Brandstof Apps Facturatie Met de tankpas van MKB Brandstof betaal je gemakkelijk al je transacties voor tanken, laden, parkeren en ook de carwash. Tanken Bij alle tankstations in Nederland kun je brandstoffen, motorolie en ruitenwisservloeistof betalen met je pas.

Bezoek MKB Brandstof met korting
2.00% korting

‎MKB Brandstof in de App Store

https://apps.apple.com/nl/app/mkb-brandstof/id6443986221

De MKB Brandstof app, jouw maatje voor onderweg. Hiermee vind je binnen een handomdraai tankstations, laadpalen en carwashes. En vanaf nu kan je ook straatparkeren zonder transactiekosten. Makkelijk toch? De voordelen: - Check snel waar je het voordeligst tankt. - Overzicht van tankstations in Nederland en heel Europa.

Koop Apple.com cadeaukaart met korting
€ 1,00 korting

Laadpas aanvragen voor jouw elektrische auto | MKB Brandstof

https://test.mkb-brandstof.nl/diensten/laadpas

Overal in Nederland laden: 100% dekking. Een laadpas die altijd en overal werkt. Door heel Europa bij ruim 300.000 laadpunten. Al jouw laadbeurten volledig fiscusproof op één overzichtelijke maandelijkse factuur. Vraag de laadpas direct aan.

Bezoek MKB Brandstof met korting
€ 1,00 korting

Doe de check | Laadpaal Abonnement van MKB Brandstof

https://laadpaal.mkb-brandstof.nl/doe-de-check/

Doe de check | Laadpaal Abonnement van MKB Brandstof 2 Welk type laadpaal heeft jouw voorkeur? Kies uit deze vier premium laadpalen van het Nederlandse merk Alfen. Lees meer informatie over de verschillende laadpalen. Ontdek binnen één minuut de kosten van jouw keuze. Enkele laadpaal basis Enkele laadpaal premium Dubbele laadpaal

Bezoek MKB Brandstof met korting

Brandstof-tank-pas vergelijken - MKB brandstof - Multi Tank Card - Tank

https://brandstofpasvergelijken.nl/

MKB Brandstof €7,90,- 99,9% Landelijke dekking Contractsduur 1 jaar Opzegtermijn 1 maand € 7 Maandelijkse pasbijdrage Borg € 200 Exact Integratie Ga naar aanbieder Gratis aanvullende opties Autowassen (0,20 per transactie) App voor mobiel Laadsleutelhanger voor EV (0,20 per transactie) Meer informatie Tankpas.nl €4,95 € 7,75 p.m. na 3 maanden

Tankpas: MKB Brandstof | MKB Tankpas

https://mkb-tankpas.nl/mkb-brandstof/

De tankpas van MKB Brandstof wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd, bij 1500 tankstations in België en Luxemburg. Je betaalt de werkelijke prijs aan de pomp zonder opslagen. Met de Europapas tank je bij alle 50.000 DKV tankstations door heel Europa.

Tankpas Aanbieders | MKB Tankpas

https://mkb-tankpas.nl/alle-tankpas-aanbieders/

MKB Brandstof Met MKB Brandstof tank je overal in Nederland en bij 50.000 stations in heel Europa. MKB Brandstof is de marktleider in tankpassen voor ondernemers en zzp’ers. Daarnaast kun je met de pas laden, parkeren op straat en in P+R-locaties en carwash betalen zonder bijkomende transactiekosten.

Van tanken naar laden: hoe MKB Brandstof met de tijd meegroeit

https://www.deondernemer.nl/mobiliteit/van-tanken-naar-laden-hoe-mkb-brandstof-met-de-tijd-meegroeit~131db59e

Voor ondernemers die elektrisch willen gaan rijden, heeft MKB Brandstof nog de volgende tips. Sinds dit jaar is er een subsidie voor ondernemers op de aanschaf van elektrische bestelbussen; je kan tien procent van het aanschafbedrag terugvragen.

MKB Brandstof pas review: slim tanken & laden? | B2B2C.nl

https://b2b2c.nl/ondernemerstips/review-mkb-brandstof-pas-efficient-tanken-laden-parkeren/

Ondernemerstips Travel Review MKB Brandstof pas: efficiënt tanken, laden & parkeren? Hoe goed en handig werken de MKB Brandstof autopas en laadpas. Door Yvonne - 24 februari 2023 573 Steeds je bankpas trekken voor tanken, laden, parkeren en carwash en alle bonnetjes moeten bewaren?

MKB Brandstof - Apps on Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.mkbbrandstof.one

MKB Brandstof MKB Ondernemers 3.4 star 32 reviews 10K+ Downloads Everyone info Install About this app arrow_forward The MKB Brandstof app, your buddy on the road. This allows you to find...

MKB Brandstof | LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/mkb-brandstof

MKB Brandstof is een dienstverlener met een ideaal, voor zzp'ers en kleine tot middelgrote ondernemers. Het Rotterdamse bedrijf bedient 50.000 ondernemers in heel Nederland. MKB Brandstof...

MKB Brandstof is een echte MKB Tankpas met gratis wagenparkbeheer

https://www.tankpas-aanvragen.nl/zakelijke-tankpassen/mkb-brandstof/

Wat biedt deze pas verder? De pas is met name geschikt voor het mkb met professionele beheerders van wagenparken van één tot tien auto’s. Helaas is de pas niet beschikbaar voor transportbedrijven. De kosten per tankpas per maand zijn € 8,90 euro. Een zzp of vof kan deze brandstofpas ook aanvragen, al ligt de nadruk in de dienstverlening op het mkb.

Alles over de mobiliteits-/brandstofpas - MKB Lease

https://www.mkblease.nl/mijn-mkblease/ik-ben-leaserijder/alles-over-de-mobiliteits-brandstofpas/

Voorheen noemde we deze pas een brandstofpas, maar een mobiliteitspas denkt in deze tijd beter de lading. Een mobiliteitspas kan een brandstofpas zijn maar ook een laadpas voor de elektrische auto. Ook zijn we gecombineerde brandstof-/laadpassen, die bijvoorbeeld ideaal zijn voor hybride auto’s.

€ 1,00 korting

Home | Laadpaal Abonnement van MKB Brandstof

https://laadpaal.mkb-brandstof.nl/home-2/

Kosten van de laadpaal fiscusproof op één verzamelfactuur. Al je autokosten via één loket. Parkeren, carwash of brandstof voor vervangend vervoer. Onderweg laad je jouw auto op met de autopas. Op straat en bij snelladers, in Nederland en Europa.

Bezoek MKB Brandstof met korting
2.00% korting

Parkeren & Laden MKB Brandstof 4+ - App Store

https://apps.apple.com/nl/app/parkeren-laden-mkb-brandstof/id773137013

4,0 • 307 beoordelingen Gratis iPhone-schermafbeeldingen Parkeren en laden met MKB Brandstof Parkeren is eenvoudig én voordelig met de app van MKB Brandstof. Op straat kan dit al in meer dan 140 steden en dorpen in Nederland. Achter de slagboom bij meer dan 50 NS P+R locaties.

Koop Apple.com cadeaukaart met korting
€ 1,00 korting

Hoe log ik in op Mijn Dashboard? - test.mkb-brandstof.nl

https://test.mkb-brandstof.nl/vragen/hoe-log-ik-in-op-mijn-dashboard

Hoe log ik in op Mijn Dashboard? Ben je nieuw bij MKB Brandstof? Dan ontvang je automatisch een inlogcode, nadat we je pas hebben verzonden. De inlogcode wordt verstuurd naar degene die tijdens de aanmelding als contactpersoon is opgegeven. Al klant bij MKB Brandstof? De persoon met de rol 'beheerder' krijgt automatisch toegang tot het Online ...

Bezoek MKB Brandstof met korting
€ 1,00 korting

bestellen | Laadpaal Abonnement van MKB Brandstof

https://laadpaal.mkb-brandstof.nl/bestellen/

MKB Brandstof Vraag direct aan Bestel je koop laadpaal of laadpaal abonnement bij MKB Brandstof. Direct inzicht in kosten. Duidelijke prijzen zonder verborgen kosten.

Bezoek MKB Brandstof met korting
€ 1,00 korting

Werken bij MKB Brandstof - MKB Brandstof Vacatures

https://werkenbij.mkb-brandstof.nl/

Werken bij MKB Brandstof. Wij zijn op zoek naar talent om onze organisatie te laten groeien. Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière?

Bezoek MKB Brandstof met korting

MKB Brandstof Laadpas: Prijs 2024, Netwerk + Hoe aanvragen?

https://www.ev-laadpassen.nl/mkb-brandstof-laadpas/

Over MKB brandstof. MKB Brandstof beweegt ondernemers met duurzame mobiliteit: wij maken overstappen op elektrisch rijden makkelijk. Door al je laadbeurten op je verzamelfactuur te zetten, betaalbare laadpalen (om te huren of kopen) aan te bieden, en laden met je autopas door heel Nederland mogelijk te maken.

Mobiliteit klimaatneutraal: Vergroot aanbod hernieuwbare brandstoffen

https://www.tno.nl/nl/newsroom/2024/03/mobiliteit-2050-hernieuwbare-brandstof/

PBL en TNO: vergroten aanbod hernieuwbare brandstoffen cruciaal voor klimaatneutrale mobiliteit in 2050. De vraag naar hernieuwbare brandstoffen neemt door de energietransitie fors toe, vooral vanuit de lucht- en scheepvaart. Dit legt een groot beslag op de beschikbare hernieuwbare energie in Nederland en concurreert met andere sectoren, zoals ...

Elektrisch laden met MKB Brandstof - Moby

https://yourmoby.nl/partners/mkb-brandstof/

MKB Brandstof helpt de zelfstandige ondernemer aan een eigen laadpaal, een makkelijke en automatische facturatie. Geen gerommel meer met bonnetjes en altijd 100% kloppende declaraties. Wil jij graag een laadpaal voor thuis aanschaffen, maar heb je geen idee waar te beginnen met zoeken en waar je op moet letten?

Grote bedrijven, help het mkb op weg met de CSRD (voor jullie ... - MSN

https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/grote-bedrijven-help-het-mkb-op-weg-met-de-csrd-voor-jullie-eigen-belang/ar-BB1kw6xQ

Het mkb is niet CSRD-vrij. De realiteit is echter dat mkb-organisaties toch met de CSRD te maken krijgen. 99 procent van alle bedrijven in de EU voldoet aan de definitie van de Europese Unie van ...

Mkb-winstvrijstelling - Belastingdienst

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/winst/inkomstenbelasting/inkomstenbelasting_voor_ondernemers/mkb_winstvrijstelling?ref=zzpcao.nl

De mkb-winstvrijstelling is een aftrekpost op uw winst. U krijgt deze vrijstelling als u ondernemer bent. U krijgt geen mkb-winstvrijstelling over de winst die u hebt behaald als medegerechtigde. De mkb-winstvrijstelling is een percentage van de behaalde winst uit 1 of meer ondernemingen. De vrijstelling bedraagt 13,31% van de winst (in 2023 en ...

MKB Brandstof factureert elektronisch met Exact en PEPPOL

https://www.exact.com/nl/nieuws/mkb-brandstof-factureert-elektronisch-met-exact-en-peppol

MKB Brandstof heeft nu besloten om te gaan voor de toekomstgerichte Europese standaard voor elektronisch factureren. Deze upgrade van de huidige koppeling is voor alle gezamenlijke klanten beschikbaar. Omdat Exact Online nu een access point op het PEPPOL-netwerk is geworden, is de koppeling niet meer nodig.

https://www.ad.nl/binnenland/criminele-organisatie-met-taghi-link-vermomde-zich-als-hardwerkende-mkb-ers~a2cd81e7/

Criminele organisatie met Taghi-link vermomde zich als hardwerkende mkb'ers. Een platenlabel met rapper Boef, een islamitische slagerij die halal-rookworsten aan de Hema levert en een ...

Gesprek november 2023 - Ingenieursbureau Amsterdam

https://www.amsterdam.nl/ingenieursbureau/tegels-homepage/dialoog-bouwsector/verslagen-markt/kleine-kring-mkb/gesprek-november-2023/

Verslag kleine Kring MKB Amsterdam, 28 november 2023. Direct naar inhoud. Gemeente Amsterdam Ingenieursbureau. Contact. Menu zoeken. Ons vak; Over ons. Zoeken in Ingenieursbureau Amsterdam. Zoek. Zoek. Pad tot huidige pagina. Ingenieursbureau. Dialoog met de bouwsector. Gesprek november 2023.

Assurancerapport Wpg hercontrole Belastingdienst (directies MKB, P en ...

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rijksoverheid/documenten/rapporten/2024/03/29/bijlage-2-assurancerapport-wpg-hercontrole-belastingdienst-directies-mkb-p-en-go-excl-beh

De directies Midden- en Kleinbedrijf (MKB), Particulieren (P) en Grote Ondernemingen (GO) (exclusief Bureau Economische Handhaving, BEH) van de Belastingdienst hebben de Auditdienst Rijk gevraagd om de uitkomsten van het verbetertraject voor de geselecteerde bevindingen te beoordelen. Het uitvoeren van deze hercontrole is een wettelijke verplichting waarbij de verwerkingsverantwoordelijke een ...

Voorzitter brancheorganisatie Actiz: ’Beperk het recht op zorg’

https://www.telegraaf.nl/financieel/2131155014/voorzitter-brancheorganisatie-actiz-beperk-het-recht-op-zorg

Anneke Westerlaken (41) is sinds januari 2022 voorzitter van Actiz, de branchevereniging voor aanbieders van ouderenzorg. Daarvoor was ze bijna vier jaar voorzitter van CNV Zorg & Welzijn en ...