Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Waarom de hoofdprijs voor een computer betalen als het ook goedkoper kan? Bij Mr-at koop je nieuwe en gebruikte computers tegen scherpe prijzen. Het assortiment is heel groot. Ben je op zoek naar en nieuwe pc, een gebruikte laptop, monitoren, randapparatuur of laptop onderdelen? Mr-at heeft het voor je in huis.

Ga vandaag nog naar de webshop en zoek via het uitgebreide menuscherm. Je vindt er al een tweedehands laptop van het merk Dell voor bijvoorbeeld € 169, -. Alle computers en accessoires zijn natuurlijk helemaal nagekeken. Dit geldt ook voor een Apple iPhone 4. Ook deze vind je in het assortiment bij Mr-at. Het assortiment wordt steeds opnieuw aangevuld. Kijk dus dagelijks in de webshop, want het gaat snel met de producten van Mr-at.

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van online kortingen bij computer- en telefoonwinkels. Wil je kopen met korting? Kijk dan vooral of er een actuele kortingscode van Mr-at tussen staat die je kunt gebruiken. Met 24/7 Discount ben je altijd voordelig uit op je online aankopen met ledenkorting.

Korting Mr-at

Mr-at