Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het is toch heerlijk om jezelf eens lekker te verwennen met een ontspannen dagje sauna. Overal in Nederland vind je sauna’s waar je even helemaal kunt ontspannen, genieten van een aufguss en massage. Geef jezelf of een ander een sauna cadeaubon cadeau via Nederlandse sauna cadeaubon.

Ga voor een beauty dag, een relax dag of een massage. Bij Nederlandse sauna cadeaubon kan je een cadeaubon aanschaffen die je kunt gebruiken in tientallen sauna’s in Nederland. Leuk voor jezelf, maar nog leuker om samen te genieten van een wellness dagje. De bestelde cadeaubon wordt binnen 24 uur na ontvangst van de betaling per post aan u verstuurd in een luxe cadeauverpakking.

Voor acties en aanbiedingen bij reiswinkels, sauna’s en beauty resorts ga je naar 24/7 Discount. Vind hier kortingscodes en andere aanbiedingen waarmee je voordeel hebt op bijvoorbeeld een dagje sauna. Kijk of er een kortingscode van Nederlandse sauna cadeaubon tussen staat die je goed kunt gebruiken. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien van ledenkorting.

Korting Nederlandse sauna cadeaubon

Nederlandse sauna cadeaubon