Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

NRV Holiday is een touroperator, gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen. Je vindt hier een zeer uitgebreid aanbod van diverse reissoorten naar bestemmingen in Azië, Midden-Oosten, Afrika, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Ga ook eens naar China, Nepal, Vietnam, Zuid-Afrika of Indonesië en maak kennis met bijzondere culturen.

Met NRV ga je absoluut comfortabel op vakantie. De rondreizen zijn met zorg samengesteld en bevatten een mix van cultuur en natuur. Je komt tijdens je reizen ook in contact met de lokale bevolking en zie je het dagelijkse leven op je vakantie bestemming. Kies voor groepsreizen, privé reizen of zonvakanties bij NRV. Prettige vakantie!

Boek je vakantie voordeliger via 24/7 Discount. Hier vind je elke dag namelijk nieuwe aanbiedingen van online reisorganisaties. Zo boek je dus met korting je volgende vakantie. Kijk of er een kortingscode van NRV beschikbaar is en geniet met korting van zon en cultuur. Met 24/7 Discount boek je voortaan online je vakantie met ledenkorting.

Korting NRV

NRV