Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heerlijk is het wanneer het voorjaar is begonnen en jij heerlijk jouw tuin weer klaar kunt maken voor de lente en de zomer om vervolgens de hele zomer te kunnen genieten van lange avonden buiten, de zonsondergang kunt bekijken of gewoon heerlijk lang kunt tafelen en kunt genieten van heerlijk vlees en vis vanaf jouw nieuwe barbecue. Bij Nubuiten vind je een ruim assortiment aan artikelen voor het buitenleven. Van picknicktafels tot aan speeltoestellen, tuinmeubelen en barbecues, je shopt het bij Nubuiten.  

Nubuiten heeft een enorm assortiment aan tuinartikelen. Van schommels tot trampolines, kolenbarbecues tot gasbarbecues, volledige tuinsets of loungesets, je shopt het bij Nubuiten. Bekijk wat past bij jullie tuin en stijl en bestel direct online en profiteer van een vlotte levering door de ruime voorraad. Ook kun je een kijkje nemen in de showroom om zo ideeën op te doen voor jouw tuin.  

Lekker lang buiten tafelen en vertoeven, dat wil iedereen. Het is niet alleen heel lekker, maar ook heel gezond om de frisse buitenlucht op te snuiven. Bij Nubuiten vind je een ruim assortiment aan buitenartikelen en deze bestel je direct online via 24/7 Discount met ledenkorting. Ook vind je op 24/7 Discount met regelmaat leuke acties en kortingscodes van Nubuiten zodat jij kunt profiteren van extra korting op jouw account. 

Korting Nubuiten

Nubuiten

1.25% korting
Bezoek Nubuiten met korting